Mafya lideri Sedat Peker’in bir zamanlar gündeme oturan videolarının ardından yeni bir Sedat Peker daha ortaya çıktı. ‘Delilerin Delisi’ youtube hesabı üzerinden yaptığı yayınlarda flaş açıklamalarda bulunan Muhammed Yakut, sosyal medyada viral oldu. Yakut, bir programda flaş iddialarda bulundu. Yakut sunucu Müge Anlı’yı hedef aldı. Yakut, “Muhammed Yakut: Müge Anlı'nın, Rabia Naz cinayetini kimin işlediğini bildiğini ama üzerini örttüğünü ima ediyor ve Müge Anlı'ya süre veriyor. Erdoğan her yerde Rabia işareti yapıyor ya Rabia Naz cinayetini ortaya çıkarsın. Müge Anlı’da ki dosyaya Serhat Albayrak ve Nurettin Canikli engel oldu… Seçime bir hafta kalana kadar açıkla. Yoksa seni rezil edeceğim.” dedi.

NE OLMUŞTU

Saran çekildi, Koç aday; Sosyal medya Ali Koç İstifa trend oldu Saran çekildi, Koç aday; Sosyal medya Ali Koç İstifa trend oldu

13 Nisan 2018’de otomobil çarpması sonucu evinin önünde yaralı halde bulunan Rabia Naz Vatan hastaneye kaldırıldı. Hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitiren Vatan’a AK Partili Eynesil Belediye Başkanı'nın yeğeninin kullandığı arabanın çarptığı iddia edilmişti. Savcılık şüpheli şahıslara takipsizlik kararı vermişti.