Düşler Akademisi, TİV (Türkiye İşitme Engellileri Vakfı), ATA İlköğretim Okulu Özel Alt Sınıfı ve Ataşehir Engelliler Derneği katıldığı etkinliklerde; engelli çocuk ve gençler için resim, ritim, drama ve mutfak atölyeleri olmak üzere dört atölye çalışması yapıldı.

 

Engelli çocuk ve gençlerin şimdiye kadar öğrendikleri çalışmaları sergiledikleri atölyeler hem kendileri hem de aileleri için eğlenceli anlar yaşattı.

 

Atölye çalışmaları sonrası Ataşehir Rotary Kulübü’nün Ataşehir Belediyesi’ne bağışladığı Engelsiz Taksinin devir teslim töreni yapıldı.

 

Ataşehir Rotary Kulübü Başkanı Okan Gözütok ve Rotary 2420. Bölge Federasyonu Guvernörü Mehmet Sabri Görkey tarafından Ataşehir Belediyesi adına Sosyal Yardım İşleri Müdürü Battal Sarıkaya’ya Engelsiz Taksi teslim edildi.

 

Törende konuşan Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Battal Sarıkaya, “Ataşehir Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarımızda; hem Düşler Akademisi ve TİV’le hem de diğer dernek ve kuruluşlarla her zaman işbirliği içerisinde olduk. Bu işbirliğimiz bundan sonra da artarak devam edecek. Engelsiz Taksi aracının belediyemize ve dolaysıyla engelli vatandaşlarımıza hediye edilmesinden dolayı Ataşehir Rotary Kulübü’ne teşekkür ediyorum. Mevcut 2 adet Engelsiz Taksimize bir adet eklenerek sayısı 3’e çıktı. Böylece daha kısa sürede engelli vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Ayrıca bu etkinliği düzenleyen Düşler Akademisi, TİV, ATA İlköğretim Okulu ve Ataşehir Engelliler Derneği ile bu etkinliğe katılan hepinize teşekkür ediyorum” dedi.  

 

Etkinlik sonrası engelli çocuk ve gençlere hediyeler verildi.


 

Editör: Haber Merkezi