Ümraniye Belediyesi, bu yıl da sünnet ettirdiği  bin 500 çocuk için Ümraniye Şehitler Meydanı’nda büyük bir ‘Sünnet Şöleni’ gerçekleştirdi. Birbirinden güzel etkinliklerle dolu şölene büyük ilgi gösteren Ümraniyeli çocuklar, Ümraniye Meydanı’nı doldurdu. Şölene Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; AK  Parti Ümraniye  İlçe Başkanvekili Nurettin Yekeler, Ümraniye İlçe Müftü Vekili Müslüm Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, STK Temsilcileri, belediye birim müdürleri, sünnet ettirilen çocuklar, aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program İmam-ı Azam Camii İmam Hatibi Osman Osmanoğlu'nun kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Ardından Belediye Mehter Takımı sahne aldı. Seslendirdikleri birbirinden güzel Mehter Marşları ile büyük beğeni toplayan Mehter takımı, yalnızca çocuklardan değil, ailelerinden de yoğun ilgi gördü.




BAŞKAN CAN: ÇOCUKLARIMIZ MEMLEKETE HAYIRLI EVLAT OLSUN



Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can törende yaptığı konuşmada, “14 yılda 25 bin çocuğumuzu sünnet ettirdik. Bu yıl da bin 500 çocuğumuzu sünnet ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Allah onların akıbetini hayr eylesin. Rabbim çocuklarımızı memlekete, vatana bayrağa Din-i Mubin-i İslam’a hayırlı nesiller olarak yetişmelerini nasip eylesin.

Biz Ümraniye Belediyesi olarak istiyoruz ki anne ve babalar erkek evlatlarının önemli günü olan sünnet merasimlerini borca girmeden huzurlu ve rahat bir şekilde geçirsinler. Biz de Ümraniye Belediyesi olarak çocuklarımızı baştan aşağı sünnet kıyafetlerini giydirip, gezdirip ve belirlediğimiz doktorlar tarafından sünnetlerini yaptırdık ve onlara 15 Temmuz Şehitler Meydanı’mızda unutamayacakları bir şölen düzenledik. Bütün çocuklarımızın Mürvet günü kutlu olsun ve onların hepsini tebrik ediyorum” dedi.

Tuncay Dağlı-Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi