Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılan nikah törenine, çiftin ailesi ve yakın dostları katılırken, çiftinin nikahını Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu kıydı.

Çok sayıda siyasetçinin de katıldığı törende çiftin nikah şahitliğini, geçmiş dönemlerde Başbakan Yardımcısı, Dışişleri Bakanı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, CHP Parti Meclisi üyeliği ve son olarak da İstanbul İl Başkanlığı yapan Murat Karayalçın, geçmiş dönem CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tülay Ateş ve çiftin ilk okul arkadaşları Arif Osman Mendikli yaptı.

Nikahın ardından katılımcılara teşekkür ederek bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayan tüm eski ve yeni dostlarına teşekkür eden Nazan Ekinci Gökdere, duygu dolu anlar yaşarken, nikahında en sevdiklerinin ve bu dünyada olmayan sevdikleriyle birlikte sevdiklerinin de bulunmasından onur duyduğunu belirtti.

En önemlisi de bir insanın kendi nikah töreninde çocuklarının olmasının çok farklı bir duygu olduğunu ifade eden Nazan Ekinci Gökdere, aldığı kararları her zaman destekleyen ve arkasında dim dik duran çocuklarına ayrıca teşekkür etti.

Nikah şahitlerine de ayrı ayrı teşekkür eden Ekinci Gökdere, “Kararlı ve ince üslubu her zaman örnek oluşturmuş devlet adamı ve Türkiye için büyük değer taşıyan Murat Karayalçın’a,  manevi ablam olarak kabul ettiğim ve partideki görevini savaşçı kişiliği ile barış içinde içselleştiren Tülay Ateş’e ve daha ilk okul sıralarından beri Aydın’la beni yalnız bırakmayan arkadaşımız Arif Osman Mendikli’ye ve nikahımı kıyma nezaketi gösteren Başkan Bülent Kerimoğlu’na ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Son teşekkürü de, kendisini 45 yıldır sevmekten vazgeçmeyen ilkokul arkadaşı Aydın Gökdere’ye eden Nazan Ekinci Gökdere, nikahın ardından kutlamaları kabul etti.

Editör: Haber Merkezi