Yarım asıra yaklaşan yayın hayatında uzakları yakın eden, gurbeti sılaya çeviren Ağrı’nın Sesi Gazetesi 40. yılını kutladı. Küçükçekmece'de bulunan Gölbaşı Restoran Davet Salonun'da gerçekleşen kutlama gecesinde Gazetenin mimarı ve imtiyaz sahibi Gazeteci Raşit Yıldırım konuklarını kapıda karşılayarak, hepsiyle tek tek ilgilendi.

GÖNLÜMÜZ AĞRI OLSUN

Gecede duygu dolu bir konuşma yapan Yıldırım, ‘’Sayfalarında tan yelinin serinliği var. Kelimelerimizde toprağın kokusu. Her satır buram buram kır çiçeği kokusu. Kah Eleşkirt ovası, kah Ağrı Dağının yamacı olur her paragraf. Gurbete sılayı, sılaya gurbeti getirdik. Hasretleri bitirdik, kavuşmalar doldu sayfalarımız. Ve 40 yılı aştı sevdamız. Yine bir doğum gününde Küçükçekmece Gölbaşı Davet Restoranda buluştuk. Varsın uzaklarda olsun memleket. Bendelerimiz uzak ama gönlümüz Ağrı olsun. Herkese çok teşekkür ederim’’ dedi. Yıldırım'dan sonra kısa birkaç cümle söylemek isteyen Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Cesim Yalçın'da ''Bizi yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize böyle müstesna bir gecede burada bulundukları için teşekkür ediyorum'' dedi. Ardından Yayın Kurulu Başkanı Kasım Işık’da misafirlere teşekkür ederek ''Aramızda bulunmanızdan onur duyuyoruz, hoş geldiniz'' dedi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Doğum günü pastasını Kasım Işık, Cesim Yalçın, Celal Karaali, Osman Kaya ve Raşit Yıldırım kesti. İş, siyaset ve bürokrasi dünyasından yoğun katılımın yaşandığı gecede Şefik Ok, Muhacir Çiftçi, Nihat Kızılcan, Metin Tuncer, Ahmet Akdemir, Çetin Türkmen, Alattin Aslan, Yurdal Akıl, Vural Akın, Erhan Kale, Nihat Zengin, Sinan Narin, Suat Oğuzhan, Cahit Atlı, M.Ali Oruç, Bekir Öner, Ahmet Şahin, İhsan Kaya, İdris Doğan, Muhammet Doğan, Naci Kaymaz, Cafer Yıldırım, Zafer Murat, Şahin Bahadır, Bahattin Vural, Ayhan Erincik, Şerafettin Öztürk, Ali Nurçin, İbrahim Nurçin, Ayhan Balıkçı, Enver Yıldız, Nuri Yıldız, Naim Kanat, Muazzez Kadak, Ayşe Can, Ali Rıza Memiş, Yurdal Taşdemir, Ömer Tuncer, Ramazar Dere, Ömer Avcı, Süleyman Kaya, Ertaş Taşdemir, Av. Göktaş Yolcu, Zekiye Kavruk, Bahattin Saydam, Cemal Türkmen, Yusuf Yıldırım, Sevim Yolcu ve Tolga Özdemir gibi isimler yerlerini aldı.

Sanatçı Murat Yanık’ın parçalarıyla güzel bir gece geçiren misafirler halaylarla doyasıya eğlendi.

Editör: Haber Merkezi