Toplantıya AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Canan Kalsın, İl Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Esra Cananoğlu, İl Kadın Kolları Sorumlusu Behice Yaman Demirer, Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Bay ve İlçe Kadın Kolları Teşkilatı üyeleri katıldı.
Referandumda yapılması gerekenlerle ilgili bilgilendirmede bulunulan toplantıda konuşan Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, ülkenin içinde bulunduğu zor koşulları ifade edip, refardumun önemini vurguladı. Türkiye’nin içte ve dışta uzun süreden beri etkili ve kararlı bir şekilde terörle mücade ettiğini söyleyen Bayraktar şöyle konuştu:



BAYRAKTAR: BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRECEĞİZ

“Ülkemiz çok büyük saldırılarla karşıkarşıya. Ülkemizin bütünlüğünü ve gücünü hazmedemeyenler, milletimizin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenler güçbirliği yaparak, bizi çökertmeye çalışıyorlar. Ancak bunda hiç bir zaman başarılı olamadılar, bundan sonra da olamayacaklar. Değişik örgütler maşa olarak kullanılıp, kaos ve kargaşa yaratmak için terör saldırıları gerçekleştiriyorlar. Bu saldırıları gerçekleştiren tetikçilerin ve örgütlerin arkasında istihbarat teşkilatları var. Ülke olarak yalnızca bu örgütlerle değil, bunları destekleyen devletlerle de savaşıyoruz.

Ancak ülke ve millet olarak tarihimizin hiç bir döneminde bu tür saldırlar bizi yıldıramadı, yenemedi, teslim alamadı.. Bugün de bunu başaramayacaklar. Ne bir terör örgütü ne de onları destekleyen art niyetli devletler bizi yenemeyecek, birlik ve bütünlüğümüzü bozamayacaktır. Çünkü biz onlardan daha güçlüyüz. Çünkü bizim yüreğimizde inancımız, varmak istediğimiz hedefimiz var. Bu doğrultuda hareket etmeyi sürdüreceğiz. Millet olarak birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz. Gücümüze güç katmak için de 16 Nisan’daki referandum da Anayasa değişikliğine ‘evet’ diyeceğiz.”



Tuncay Dağlı-Kent Yaşam


 

Editör: Haber Merkezi