İYİ Parti Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, 24 Haziran arifesinde de çalışmalarına devam ederek başta Küçükçekmece ve Esenyurt ilçeleri olmak üzere İstanbul’un çeşitli ilçelerinde  vatandaşlarla buluştu. Buluşmaları sırasında vatandaşlardan yoğun ilgi gören Akşener Küçükçekmece ve Esenyurt’ta düzenlediği mitinglerde hükümeti sert sözlerle eleştirerek, İYİ’lerin kazanacağını söyledi. Küçükçekmece Sefaköy’de vatandaşlarla buluşan Akşener, burada yüzlerce vatandaş tarafından karşılanırken, bir sonraki durağı ise Esenyurt meydan oldu.

POLAT, AKŞENER’İ YALNIZ BIRAKMADI

Esenyurt meydanda gerçekleşen mitinge İYİ Parti 3.Bölge Milletvekilli Adayları, parti yöneticileri ve parti üyeleri tam kadro katılırken, binlerce vatandaş alanı doldurarak Akşener’e olan desteklerini gösterdiler. Öte yandan İYİ Parti’nin seçime girmesinin ardından sahalarda en çok görülen ve vatandaşlar tarafından, en sevilen milletvekili olma özelliğini taşıyan İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili adayı Özdemir Polat’ta, alanda yerini alarak partisinin genel başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’i yalnız bırkmayan isimlerden oldu.

‘SANDIKTAN İYİ’LİK ÇIKACAK’

 Esenyurt Meydan’da gerçekleşen miting öncesinde, İYİ Parti il ve ilçe başkanlıkları tarafından alanı dolduran vatandaşlara Türk Bayrağı ve İYİ Parti payrakları dağıtıldı. Yoğun güvenlik önlemlerinin de alındığı mitingte coşku bir an bile düşmezken, mitinge dair gazetemize konuşan İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili adayı Özdemir Polat, “Bugün sayın genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Esenyurt’ta bizlere hitap edecek. Çok heyecanlıyız. Bu kadar kısa bir süre içerisinde teşkilatlanmasını tamamlayan, seçime iddialı bir parti olarak giren İYİ Parti, Akşener’in öncülüğünde halkımızın gönlüne taht kurmayı başardı. İnanıyoruz ki, sandıklardan İYİ’lik çıkacak”  dedi.

‘ÜRETEN ÜLKE OLACAĞIZ’

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in alana girmesinn ardından, alanı dolduran vatandaşlar tarafından, “Cumhurbaşkanı Meral Akşener” , “Esenyurt Ovası İYİ’lerin Yuvası” sloganları atıldı. Alanı dolduran binlerce vatandaşı selamlayan Akşener, yaptığı konuşmasında hükümeti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sert ifadeler kullandı. Konuşmasında Tarım’dan Sanayi’ye, Dış Politika’dan, iç siyasete kadar bir çok konuda değerlendirme yapan Akşener, “5 yıl içerisinde Türkiye’yi ayağa kaldıracağız. İthalatı bitirmiş, üreten ve ürettiğini ihraç eden bir ülke olacağız. Demorasinin güçlendiği, çocukların ve kadınların şiddet görmediği, adaletin herkese eşit dağıtıldığı bir ülke olacağız” ifadelerini kullandı.

Ebru GÜNEYSEL- Kent YAŞAM

Editör: Haber Merkezi