AVCILAR’DA 3 AYRI YAŞAM TARZI VAR

Avcılar’ı Denizköşkler-Cihangir, Firuzköy-Mustafa Kemal, Yeşilkent-Tahtakale şeklinde üç ayrı yaşam tarzının geliştiği bir ilçe olarak değerlendirdiğini söyleyen Ali Haydar Kahraman, uzunca bir süredir Avcılar’da Yıldız Teknik Üniversitesi ile ortak bir çalışma içerisinde olduğunu söyledi. Çalışma sürecinde bulunan arkadaşları ve ilçe halkının talebi doğrultusunda, önce il sonra da genel merkezle görüştüğünü ve bölge halkına katkısı olacağını düşündüğü için belediye başkanlığına talep açtığını belirtti.

CHP SEÇMENİNİN MEMNUNİYETSİZLİĞİ VAR

Önceliğinin uzun süredir Avcılar yerelinde siyaset yapan, emek veren arkadaşları olduğunu belirterek düşüncelerini aktaran Ali Haydar Kahraman, Avcılar bölgesinde Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy veren seçmenin memnuniyetsizliğinin uzun süredir tartışıldığını ve ulusal medyada da sık sık gündeme geldiğini belirtti.

Belediye çalışanlarının maaşlarını alamadıkları için sık sık basına malzeme olmasını da sosyal belediyecilikle bağdaştıramadığını belirten Kahraman, “Sonuçta Avcılar CHP iktidarında olan bir belediyemiz. Mevcut başkanımız da aday adayı ve aday gösterilebilir. Aday gösterilirse yine başkanımızın yanındayım. Eksiklikler varsa, ya da iletişimle ilgili problemler varsa elimden geleni yapar, kendisine de her konuda destek veririm. Ben aday gösterilirsem eğer onun da benim yanımda olmasını isterim ve tecrübelerinden de faydalanmak isterim” dedi.

Türkiye'nin her bölgesinden insanların Avcılar'ın yerleşik halkını oluşturduğunu, bir mozaiği andırdığını ve sahil kenti olması nedeniyle de canlı bir kent olduğunu belirten CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Ali Haydar Kahraman, seçmen yapısının da farklılık gösterdiğini belirtti.

 NEREDE GÖREV VERİLİRSE GİDERİM

Bölgeyi bilme ve tanıma potansiyeli ve sağlayacağı faydayı göz önünde bulundurarak Avcılar’dan aday adayı olduğunu söyleyen Belediye Başkan Aday Adayı Ali Haydar Kahraman, “Partim bana derse ki; saha deneyimin, çalışmaların, halkla temasın noktasında sana Arnavutköy’de görev veriyoruz. Bir saniye düşünmem gider çalışırım” ifadelerini kullandı. Önemli olanın partisine bir oy kazandırmak olduğunu söyledi.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi