Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde, okulların tatil olduğu yaz mevsiminde çiçek yetiştirmeden yüzmeye, danstan ebru yapımına kadar birçok etkinliğin yapıldığı yaz kampına katılan gençlerin karşıladı Ateş Ünal Erzen, duygulu anlar yaşadı. Aradan geçen 5 yılın sonunda, seçmen olduklarını söyleyen gençler, ailelerinden ayrılarak tek başlarına gittikleri ve dünya görüşlerinin değişmesine sebep olan kamp gezilerini hiç unutmadıklarını söylediler.

Kendisini gezi boyunca yalnız bırakmayan gençlerle birlikte Osmaniye Mahallesi’nde bir dizi gezi yapan Ateş Ünal Erzen, esnafla konuştu, vatandaşları dinledi.

Osmaniye Mahalle gezisine Ordu Mesudiye Birebir Köyü, Abdili Köyü, Derebaşı Köyü derneklerini ziyaret ederek devam eden Ünal Erzen, Trabzonlular Derneği'ne de uğradı.

Ordulu derneklerin büyük ilgisiyle karşılaşan Ünal Erzen kendisinin de Ordulularla birlikte yaptıkları çalışmaları ve gezileri unutmadığını söyleyerek, “Çok daha mutlu günler için yola çıktım. Hep birlikte çok daha mutlu günler geçireceğiz. Merak etmeyin” dedi. Ateş Ünal Erzen’in üzerlerinde çok hakkı olduğunu ve kendisine karşı vefa borçlarının olduğunu söyleyen dernek üyeleri,  Erzen’in yeniden aday olmasından büyük mutluluk ve heyecan duyduklarını dile getirdiler.

Ateş Ünal Erzen’in başkanlık yaptığı dönemde, henüz 12-13 yaşlarında olan ve şimdilerde İstanbul Üniversitesi öğrencisi olan bir genç kız da, babası almayınca kendisine bilgisayar alan Ateş Başkanın Osmaniye Mahallesi’ne geldiğini duyunca koşa koşa geldi. Ateş Ünal Erzen’i görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen üniversiteli öğrenci, başkana teşekkür ederek, kendisini hiç unutmadığını söyledi.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi