Partisinin seçim programı çerçevesinde İstanbul 3. Bölgede 13 ilçede vatandaşlarla bir araya gelen Arzu Attepe, ‘’24 Haziran ülkemiz için bir dönüm noktası olacak. Hem Cumhurbaşkanlığını hem de parlamentoda çoğunluğu alarak Türkiye’yi içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtaracağız’’ dedi.


İLÇE BAŞKANLARI ADAYLARI YALNIZ BIRAKMADI
Seçim çalışmaları kapsamında Silivri, Küçükçekmece, Arnavutköy, Büyükçekmece, Esenyurt, Güngören, Başakşehir, Beylikdüzü, Bakırköy ve Bahçelievler’de vatandaşlarla bir araya gelen Attepe enerjisiyle dikkat çekti.

Gittiği her ilçe de esnaf ziyaretleri, STK ve Dernek toplantıları ile semt pazarı ziyaretleri gerçekleştiren Aktepe’ye , bulunduğu bölgenin İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik kolunun yanı sıra parti üyeleride eşlik etti.


UMUT DA GELECEK DE CHP’DE
Seçim saha çalışmaları ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Arzu Attepe şunları söyledi; ‘’Bu baskın seçimi Türkiye’nin bir kurtuluş umudu olarak gören parti örgütümüz ve diğer milletvekili adayı arkadaşlarımızla gece gündüz demeden çalışıyoruz. Seçim bölgem olan 13 ilçede seçim çalışmalarımız kapsamında binlerce vatandaşımızla bir araya geldik. Büyük bir çoğunluk değişim arzusu içerisinde ve bu dip dalga Türkiye’de yeni bir dönemin işareti. İktidarın ülkeyi içine soktuğu sosyal, hukuki, ekonomik ve siyasi krizler vatandaşı canından bezdirmiş durumda. 24 Haziran da Sayın Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı, CHP yi iktidar yaparak bu düğümü çözeceğiz’’ dedi.
Elizan Altunufağı / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi