Tarakçı’nın kendi siyasi ve şahsi çıkarları doğrultusunda milli irade kavramının içini boşaltarak ve hatta işlerine gelmediğinde bu kavramı unutarak ‘Algı Operasyonu’ yaptığı ifade edilen açıklamada, “Gazeteistanbul’da 13.07.2016 tarihli Ali Tarakçı’nın yazısına cevaptır. Avcılar Belediyesi, yönetim anlayışıyla; "Şeffaf ve Hesap Verebilirlik’’ ilkeleri ile bilim, hukuk, mevzuat ve evrensel ahlak kuralları çerçevesinde hizmet vermektedir.

MİLLİ İRADE KAVRAMININ İÇİ BOŞALTILDI

Avcılar Belediyesinin tüm ihaleleri, başta Kamu İhale Kanunu ve konuyu düzenleyen diğer tüm kanun maddeleri ile Kamu İhale Kurulu'nun teamülen belirlediği kuralları hassasiyetle uygulayan, yasal ve etik değerleri gözeten teknik komisyonlar tarafından yapılmakta ve kayıt altına alınmaktadır.

TARAKÇI ALGI OPERASYONU YAPIYOR

Kendi siyasi ve şahsi çıkarları doğrultusunda milli irade kavramının içini boşaltarak ve hatta işlerine gelmediğinde bu kavramı unutarak algı operasyonu yapan, kadın Belediye Başkanı'na ve seçildiği kuruma sürekli ve düzenli bir şekilde şiddet, karalama, hakaret ve iftira içeren yazılarla adeta ‘mobing’ uygulama çabasında olan Ali Tarakçı isimli şahsa hukuken gereken hak arayışımız sürdürülmektedir.
Son yapılan ATM ihalesi ile gerçeği nasıl çarpıttığını göstermek açısından konuyu kamuoyu ile paylaşıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Senay Badur-Kent Yaşam

 

Editör: Haber Merkezi