Yeni fırın markası olan Bacca ikinci şubesini geçtiğimiz günlerde Esenyurtta hizmete açtı. Üçüncüsü de çok yakında Beylikdüzü Adnan Kahveci mahallesinde hizmete girecek. Bacca Fırın sahiplerinden Selahattin Büyük, maksimum kalite ve hijyen anlayışı ile markalarını önce İstanbul, ardından da bütün Türkiye’ye yaymayı hedeflediklerini ifade ediyor.

İstanbul’da oluşturdukları Bacca Fırın ve Kafe markasını ileride Türkiye geneline yaymayı hedeflediklerini belirten Selahattin Büyük, fırın, pastane ve kafeyi birleştirdikleri mekanlarında ürün yelpazesinin mantıdan kuymak ve menemene kadar son derece geniş olduğunu söylüyor.

“HİJYEN VE KALİTEDEN ÖDÜN VERMEYECEĞİZ”

Avrasya Fırıncıları ve İş Adamları Dayanışma Derneği Başkanlığı ile İstanbul Ticaret Odası Komite üyeliği görevlerini de sürdüren Selahattin Büyük, Bacca Fırın markasın da fırın cafe ve pastane faaliyetlerini birleştiren bir konsepte imza attıklarını ancak yalnızca cafe işletmeciliğiyle sınırlı Bacca şubeleriyle karşılaşılabileceğini de belirtiyor. Büyük konuşmasında, “Hedef belilerken önce kalite ve hizmet dedik. Hijyenden ve kaliteden ödün vermeyeceğiz. Kalitemizi bozmadan hizmetimize davam edeceğiz. Üçüncü şubemizi de çok yakında Beylikdüzün’de açacağız” dedi.

Bacca’nın Selahattin Büyük dışında iki ortağı daha var. Muharrem Aloğlu ve Muzaffer Aloğlu. İşletmenin her mimarı detaylarıyla ortaklar ilgileniyor.

ÜRÜN YELPAZESİ GENİŞ

Bacca’da ürün yelpazesi oldukça geniş. Dileyen mantısını sipariş edebiliyor ya da Pizza türü hafif atıştırmalıkları da. Mıhlama, Karadeniz Bölgesindeki adıyla Kuymak ve menemen yemek de mümkün. Bacca markası ile çay çeşitlerini de bulmak mümkün.

Bacca’nın açılışına Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Şatır, Çekmeköy Belediye Başkan Vekili Rıza Çakır, İş adamı Atalay Alpaslan, iş adamları, esnaflar  ve çok sayıda misafirler katıldı.  Senay BADUR- Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi