ÖRNEK OLDUK, ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Düzenlenen Üç Kaya Köyü Kalkındırma Ve Dayanışma Derneği Tanışma Gecesine katılanlara teşekkür konuşması yapan ve derneğin faaliyetleri hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Gündüz Atış, genel olarak dernekçilik adına yapılanlara değindi.

Dernekçilik adına Iğdır ve Tuzluca köyleri arasında örnek olduklarının altını çizen Atış, “Ekerekliler olarak birlik ve beraberliğimiz adına 1993 tarihinde kurulan derneğimiz, kendi mülkünü edinen hatta gelir sağlayacak mülke sahip olan ender derneklerden biridir. Üçkaya (Ekerek) Köyü, memlekette olduğu gibi burada da birliğini sağlamaktadır ve bu çalışmalarımız herkese örnek olmaktadır” dedi.

LATİF AYYILDIZ VE AZERCAN COŞTURDU

Derneğin önemli isimlerinden Yener Sarıcan’ın sunum yaptığı gecede sahne alan yörenin sevilen seslerinden Latif Ayyıldız ve Azercan söyledikleri birbirinden güzel türkülerle geceye renk kattılar. Sanatçıların türkülerine eşlik eden davetlilerin oluşturduğu halaylar ve tek oyunlar gecenin coşkusunu arttırdı.

HEDİYE YAĞMURU VARDI

Düzenlenen dayanışma gecesinde çekilişte verilmek üzere farklı firmalardan temin edilen hediyeler çekilişle sahiplerini buldu. Çamaşır makinasından televizyona birçok hediyelik eşyanın olduğu çekilişin, şanslı numaralarını Gazetemiz imtiyaz sahibi Celal Karaali ve Iğdırlılar Derneği Başkanı İmdat Atabey’in aralarında olduğu önemli isimler çekti. Torbadan çekilen numaraların şanslı sahipleri hediyelerine kavuştudular.

Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi