Yaklaşık 6000 m² büyüklüğünde, içinde; otopark, kültür sanat atölyeleri, akademik sınıflar, aşevi, morg, etüt merkezi ve kütüphanenin de yer aldığı kültür merkezi ve cem evinin açılışına katılan hemen hemen tüm konuklara, maddi ve manevi destekleri için plaket verildi.

Ara Güler Sanat Galerisi, Pertev Naili Boratav Anadolu Uygarlıkları Sınıfı, Fazıl Say Piyona ve Şan Sınıfı, Sinan Meydan Cumhuriyet Tarihi Sınıfı, Arif Sağ Halk Müziği, Halk Oyunları ve Semah Sınıfı, Emre Kongar Bilim ve Felsefe Sınıfı, Hıfzı Topuz Gazetecilik ve Yazarlık Sınıfının da içinde yer aldığı Bakırköy Kültür Merkezi ve Cem Evi’nin açılışında konuşan Başkan Kerimoğlu, hayırlı uğurlu olmasını dileyerek destek veren herkese teşekkür etti.

Başkan Kerimoğlu, Bakırköy Kültür Merkezi ve Cem Evi’nin yapımı, inşası ve arsa tahsisi için onay oyu veren tüm belediye meclis üyelerine de ayrıca teşekkür etti.

 

Plaket töreninin ardından, Bakırköy Cem Evi ve Kültür Merkezi’nin açılış kurdelesi katılımcılarla birlikte kesildi. Başkan Kerimoğlu katılımcılara Cem Evi’ni gezdirerek bilgi verdi. Daha sonra aş evinde verilen lokma ile açılış töreni tamamlandı.

Selvi Sarıtaç / Mahmut Erdinç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi