Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ateş Ünal Erzen ve İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun yan yana olduğu pankartların yerlerinden sökülerek çöplere atılması “Bunu kim ya da kimler yapıyor, yaptırtıyor?” sorularını gündeme getirdi.  

Seçim kampanyasına zarar vermeye yönelik adımlar atıldığını belirterek durumdan rahatsızlık duyduğunu belirten bazı vatandaşlar, siyasi nezaketten yoksun bu tür davranışların kimseye fayda getirmeyeceğini ifade ederek, yırtılarak çöpe atılan afişlerdeki esas hedefin ne olduğu tartışmalarını da gündeme getirdi.

Bakırköy’de 2 dönem CHP’li Belediye Başkanı olarak görev yapan Ateş Ünal Erzen’nin pankartlarının sosyal medyada belediye ekiplerince söküldüğü iddiaları ise, farklı yorumlara neden oldu.

İYİ Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ateş Ünal Erzen’in, seçim pankartlarında büyükşehir ittifak adayları Ekrem İmamoğlu’na ve parti logosuna yer vermesi, siyasi bir nezaket olarak değerlendirilirken, ittifak adaylarına parti olarak sahip çıkmaları da takdir edildi.

Mevcut Belediye Başkanı CHP’li Bülent Kerimoğlu’nun “Çağdaş, Demokrat ve Atatürkçü Bakırköy’e Dr. Bülent Kerimoğlu” sloganının yazdığı pankartlarında, İBB Başkan Adayları Ekrem İmamoğlu’na yer vermemesi,  belediye ekiplerince sökülüp çöpe atıldığı iddia edilen pankartlarda asıl hedefin Ateş Ünal Erzen’mi, yoksa Ekrem İmamoğlu’mu olduğu sorusunu da akıllara getirdi.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam



 

Editör: Haber Merkezi