31 Mart seçimlerinden 17 gün sonra mazbatası verilen ve 20 gün başkanlık yaptıktan sonra mazbatası geri alınan Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu için saha çalışmalarına devam eden CHP ve İYİ Parti, uğradıkları haksızlık karşısında 23 Haziran’da yeniden tarih yazacaklarını söyledi.

Özgürlük Meydanı’nda kurulan seçim çadırlarının açılışında konuşan CHP Bakırköy İlçe Başkanı Asım Köksal Muş, alınlarının akıyla, analarının ak sütü gibi kazandıkları seçimin ellerinden zorla alındığını söyleyerek, “Mart’ın sonu bahar demiştik. Şimdi hep birlikte yazı getireceğiz” dedi.

Açılışta konuşan İYİ Parti Bakırköy İlçe Başkanı Cem Lale’de, İmamoğlu’nun kazanması için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ve uğradıkları haksızlığı kapı kapı gezerek anlatacaklarını söyledi.

 

Yenilenecek İBB seçimleri için 23 Haziran’a kadar Bakırköy’e görevlendirilen Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, 24 Haziran günü yapacakları iktidar düğününe kadar çalışmalarına ara vermeyeceklerini ve düğünü yapmadan da Hatay’a dönmeyeceğini söyledi.

31 Mart’ta olduğu gibi, bu seçimlerde de kazanacaklarından hiç bir şüphesi olmadığını söyleyen Güzelmansur, insanların değişime, kucaklayan, kimseye taviz vermeyen millet ittifakına ve Ekrem İmamoğlu’na ihtiyacı olduğunu söyledi.

İstanbul’un Ekrem İmamoğlu’na ihtiyacı var” diyerek konuşmasını sürdüren Bakırköy Seçim Koordinasyon Görevlisi Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Bakırköy’de 30 bin civarında sandığa gitmeyen seçmen olduğunu hatırlatarak, en önemli işlerinin insanları sandığa götürmek olduğunu ifade etti.

Seçim çadırının ardından Kartaltepe Millet Park’ında mahalleli ile iftarda buluşan Millet İttifakı’nın tarafları, mahalle halkıyla sohbet ederek sandığa giderken, herkesin bir komşusunu da ikna ederek sandığa götürmesini istediler.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi