Kendisini kalabalık bir gurubun karşılamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ateş Ünal Erzen, aday olma sürecindeki en önemli etkenin geçmiş dönemde verilen hizmetlerin tamamına yakınının yok olmaya yüz tutması olduğunu söyledi. Cumhuriyet Halk Parti'nin tüzel kişiliğine hiç bir sözünün olmadığını, partinin şimdilerde geldiği durumdan memnuniyetsizliğini dile getiren Erzen, "CHP’den aday adayı olan diğer arkadaşlardan biri adaylaştırılmış olsaydı, kesinlikle aday olmayacaktım” diyerek, düşüncelerini paylaştı.

BAKIRKÖY ESENKÖY OLACAK 

Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Ekrem İmamoğlu için de, canla başla çalıştıklarını ve İBB’yi alacaklarına inandığını söyleyen Erzen, “Bizim CHP ile hem gönül bağımız, hem de koalisyonumuz var” diyerek konuşmasını sürdürdü.  

Bakırköy’de son beş yıldır yaşananları duydukça yüreğinin acıdığını söyleyen Ateş Ünal Erzen, “Namuslular da, namussuzlar kadar medeni cesaret sahibi olurlarsa bu işler düzelecek” ifadeleriyle, 5 yıl daha hizmet vermek istediğini, bu kez Bakırköy’ü emin ellere bırakmak istediğini söyleyerek,  “Bakırköy’ü mevcut zihniyetten hep birlikte kurtarmamız lazım. Yoksa Bakırköy yakında Esenköy olacak” diyerek konuşmasını tamamladı.  

BAKIRKÖY’Ü YENİDEN BAKIRKÖYLÜLEŞTİRELİM

Bakırköy İş İnsanları Derneği’nde düzenlenen ziyarete katılan eski Bakırköy Belediye Başkanı ve eski Milletvekili Naci Ekşi, “Bir belediye başkanı yalan söylememeli. Başkasının yaptığı hizmeti, kendi yapmış gibi göstermemeli. Kimseyi dövmemeli, gözüyle, kalbiyle, jestiyle halkını sevmeli. Bir belediye başkanı rüşvet yememeli, adı rüşvetlerle anılmamalı, kumar oynamamalı. Çevresindeki kadınlara karşı mobing yapmamalı, namusunda ırzında gözü olmamalı. Bir belediye başkanı photoshop yapmamalı” dedi.

Konuşmasını sürdüren Ekşi, “Ne yazık ki tüm bunları yapan birisi maalesef aday gösterildi. Nasıl olabilir, akıl alacak gibi değil. Dosyalar dolusu belgesi olan birisi, nasıl olurda tartışılmadan, parti meclisine getirilmeden aday gösteriliyor. Bu nasıl parti, bu nasıl genel başkanlık” diyerek, CHP’nin firmalaştığını ve bu firmanın da artık kapandığını söyledi.

Gelinen süreçte Bakırköylülerin hem Ateş Ünal Erzen’e, hem İYİ Partiye sahip çıkması gerektiğini ifade eden Dr Naci Ekşi, “Aradan Ak Parti çıkar diye korkmaya hiç gerek yok. Demokrat, çağdaş, laik ve sürekli devrimciliğe inanan insanlar olarak, Bakırköy’de yaşanan olumsuzlukları da göz önünde bulundurarak, yaptıkları ortada olan Ateş Başkan’a sahip çıkmalıyız. Burada kötü niyetli olanların, yetkili hale gelmemesi için hepimizin el birliği ile çalışması gerekiyor. Göğsümü gere gere diyorum ki; Ateş Enal Erzen’e oy verin, Bakırköy’ü yeniden Bakırköylüleştirelim" 

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi