CHP MYK’dan ismi geçen ve PM’de oylanarak adaylığı kesinleşen Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun adaylığını kabul etmediğini söyleyen Bakırköylüler, “Örgütün ve halkın iradesini yok sayan bir genel başkanı bizde kabul etmiyoruz” dediler.

CHP BAKIRKÖY'DE KAYBEDECEK

“Bakırköy’de Bülent Kerimoğlu kazanamayacak. Onu aday gösteren CHP’de kaybedecek. Eğer CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MYK ve Parti Meclisi Kerimoğlu’nda ısrarcı ise, CHP burada kaybedecek. Bakırköy halkının iradesi hiçe sayılarak, hırsızlık, kumarbazlık yok sayılıyorsa CHP’nin de burada şansı yok. Sorumluluğunu kim alıyorsa o koltukta oturamayacaklar. Bakırköy CHP’nin İstanbul kaderini de belirleyecek bir bölgedir” diyerek, açıklama yapan Bakırköylüler, CHP Genel Merkezi’ne aday adaylığı yarışına neden insanları soktuklarını da sordu.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun istifası hakkında da görüş bildiren partililer, “Canan Başkanımız hepsinden daha adam gibi adam olmuş ve örgütünün taleplerine sırt çevirmemiştir. Başkanımızın arkasındayız” dediler.

Selvi Sarıtaç / Mahmut Erdinç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi