Başta zihinsel engelliler olmak üzere diğer engel gruplarındaki bireylerin eğitimleri, tedavileri, rehabilitasyonları, bakımları ve korunmaları, sosyal hayata uyumları, yasal hakları ile benzeri konularda etkin hizmetler veren merkezdeki öğrencilere sömestr tatili hediyesi olarak düzenledikleri kahvaltılı toplantıyla bir araya getiren Bakırköylüler Derneği Başkanı Nurdan Erdiş ve yönetimi, çocuklara kendi elleriyle hizmet ederek, çeşitli hediyeler dağıttı.


Kahvaltıda konuşan Dernek Başkanı Nurdan Erdiş, geleceğin sahibi çocuklara yapılan her türlü yardım ve desteği, en büyük yatırım olarak gördüğünü söyleyerek, “Mutlu bireyler, mutlu toplumu oluşturur. Mutlu toplumlar, huzurlu bir geleceğin inşasıdır ve bunun için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Bakırköy Derneği yöneticileri kahvaltıya katılan çocuklara, milli takım forması ve taraftar kartları hediye etti. Dernek yöneticilerinden Oya Erakıncı da, kendi elleriyle yaptığı takıları çocuklara hediye etti. Müzik eşliğinde dans eden çocuklar, gönüllerince bir gün yaşamanın keyfini çıkararak, 10. Yıl Marşı ile coştular.




Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi