Bakırköylüler Derneği, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde kahvaltıda bir araya geldi.

Bakırköylüler Derneği’nin organize ettiği Cumhuriyet Kahvaltısı’na, CHP İl Başkan Yardımcısı Selçuk Biber ve bazı ilçe meclis üyeleri de katılırken, derneğin düzenlediği hiç bir etkinliğe bu güne katılmayan Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da katıldı.

Dernek Başkanı Nurdan Erdiş’in ev sahipliği yaptığı kahvaltıda, Cumhuriyet’in kuruluşunun 94. yılını büyük bir coşkuyla kutlayan Bakırköylüler, “Mutlu, sorunlarını çözebilen, birbirine sahip çıkan ve en başta birbirini sevgiyle kucaklayan Bakırköylülerin yaşadığı bir ilçe istiyoruz” şiarıyla yola çıktıklarını ve bu yönde çalışmalarına devam ettiklerini söylediler.

Dernek üyeleri tarafından büyük ilgiyle karşılanan Başkan Kerimoğlu, üyelerle birlikte kahvaltı yaparak sohbet etti. Bu güne kadar düzenledikleri hiç bir programa katılmadığı için Başkan Kerimoğlu’na sitem eden üyeler, ilçe genelinde yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler.

Karşılıklı iletişimle ilçede çok daha başarılı işlere imza atacaklarını söyleyen üyeler, Başkan Kerimoğlu’nun gelmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, kendisini dernek binalarında da görmek istediklerini ifade ettiler.

Karşılıklı sohbetin ardından dernek rozetini Başkan Kerimoğlu’na takan Bakırköylüler Dernek Başkanı Nurdan Erdiş, ilçenin kültür, sanat ve spor gibi etkinliklerine katkı sunmak, sakinleri arasında ve özellikle de kadınlar arasında birliği, dayanışmayı sürdürmek, değerlerine sahip çıkmak amacıyla bu derneği kurduklarını söyledi.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi