23 Mayıs (dün) saat 16:00 sıralarında 34 MH 773 plakalı araçlarıyla Ankara’dan İstanbul’a dönen Ahmet Süleymanoğlu ve adının Harun olduğu bilgisine ulaşabildiğimiz arkadaşının görüntüleri mobese kameralarına yansıdı.

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli yakınlarında dinlenme tesisine girmek üzere olan Mutlu B. yönetimindeki CB 5312 KM plakalı tıra hızla çarpan Ahmet Süleymanoğlu’nun aracı hurdaya döndü.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri geldi. Hurdaya dönen aracın içinden Ahmet Süleymanoğlu ağır yaralı olarak çıkarılırken, henüz kimliği netleşmeyen ve adının Harun olduğu söylenen arkadaşının ise olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Sağlık ekiplerince Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan sürücü Ahmet Süleymanoğlu’nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kendisine telefonla ulaştığımız Osmaniye İstiklal Spor Kulübü Başkanı Sultan Öztürk, hastanede bekleyişlerine devam ettiklerini, durumun ciddiyetini koruduğunu ve tüm Bakırköylülerin dualarına ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi