İlçe binasında gerçekleşen buluşmaya; İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Küçükoğlu, SKM Başkanı Halit Cebeci, Tanıtım ve Medya Başkanı Ersin Aydoğan, Ekonomi Birim Başkanı Serkan Özcan ve Mali İşler Birim Başkanı Ömer Kaan Kara katıldı.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün Sinan Erdem Spor Salonu’nda sandık başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda da belirttiği gibi, tüm seçim çalışmalarını tamamladıklarının altını çizen İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane, Bakırköy’de toplamda 503 sandıklarının olduğunu ve tüm seçim çalışmalarını tamamladıklarını söyledi.

YEREL BASIN, MİLLETİN SESİ VE SAĞDUYUSUDUR

Yerel basını milletin sesi, sağduyusu, eli ve ayağı olarak tanımlayan Mazlumoğlu Kestane, “Kalemlerinizin insan ahlakına ve basın yayın etiğine uyan kalemler olduğunu biliyoruz. Biz siyasetçiler de, her şeyden önce insan olarak belli ahlaki kurallar ve değerler çerçevesinde yaşayan insanlarız. Sizlerin de böyle olduğunu bilmek Bakırköy de bize ayrı bir güç katıyor” dedi.

Bakırköylülerin ve teşkilatının tanıdığı ve de bildiği bir isim olan Mehmet Umur’un adaylaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasını sürdüren Mazlumoğlu Kestane, sahada büyük bir motivasyonla çıktıklarını söyledi. Seçim Koordinasyon Merkezi üzerinden çalışmalarının tek kalemde yapıldığını belirterek, Belediye Başkan Adayları Mehmet Umur ile birlikte, bire bir temaslarla ve kafasında soruları olan vatandaşlarla buluşmayı çok daha fazla önemsediklerini belirtti.

En büyük şanslarının, teşkilatlarıyla olan uyumu olduğunu söyleyerek, “Bir ailede uyum varsa bereket olur” diyerek konuşmasına başlayan Ak Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur, bu güne kadar Bakırköy’e hizmet veren tüm belediye başkanlarına teşekkür etti.

BAŞARININ ÇITASI ORTAK AKILDIR

Seçim çalışmaları kapsamında, her mahalle de düzenlemeye başladıkları toplantılarla, vatandaşların ne istediklerini soracaklarını söyleyen Umur, “Bakırköy de bir tarih değişecekse, hep birlikte değiştireceğiz. Bakırköy’ün sorununu, ancak burada yaşayan bilir. O halde kol kola gireceğiz ve birlikte başaracağız. Başarının çıtası da ortak akıldır” dedi.

Şu anda 41 tane projesi olduğunu, mahallelerde düzenledikleri mahalle toplantılarıyla vatandaşların görüş ve önerilerini de alarak, projelerinde yeni revize çalışmalarına da gidebileceklerini belirten Umur, Bakırköy’ü Bakırköylülerle birlikte yönetmeyi istediğini dile getirdi.

Konuşmasının devamında Umur, “Bizimle birlikte inşallah Bakırköy’ün kaderi değişecek. Biz Bakırköy'ü gönül belediyeciliğiyle yöneteceğiz. Göreve geldiğimizde ilk iş, belediyedeki kapının menteşesini sökmek ve vatandaşla aramızdaki kapıyı kaldırmak olacak. 30 yıldan beri Bakırköy’de yaşayan biri olarak, vatandaş odaklı yaptığım projelerimi yakında tüm Bakırköy ile paylaşacağım” ifadelerini kullandı.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi