KÜÇÜKÇEKMECE- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 3.Bölge Milletvekili Adayı Özgür Karabat önceki gün Küçükçekmece İlçe Başkanlığını ziyaret ederek parti yöneticileri ile bir araya geldi. Parti içindeki başarılı çalışmaları nedeni ile partililer tarafından ‘Atom Karınca’ diye adlandırılan Karabat, ziyareti sırasında toplantı halinde olan İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı’na girerek 24 Haziran seçimlerine dair değerlendirmeler ve önerilerde bulundu.

‘HER KESİMDEN OY ALMALIYIZ’

Daha sonra İlçe Başkanı Turgay Özcan’ın makam odasında partiililerle bir araya gelen Karabat burada yaptığı konuşmasında 24 Haziran seçimlerinin CHP ve Türk Milleti için oldukça önemli bir seçim olduğunun altını çizerek, “Türkiye’nin aydın yarınlara kavuşması ve Türkiye’nin daha demokratik bir ülke olması için çok çalışmamız gerekiyor. Bu anlamda da bizlerin diğer partilere de son derece saygılı olmamız gerekiyor. İktidar olmak için hem AKP seçmeninden hem de MHP seçmeninden oy almamız lazım. AKP’lilerden oy almak için AKP’liler gibi olalım ya da MHP’li gibi olalım demiyorum. Ama biz, kendimizi hiçbir seçmeni ötekileştirmeden anlatmalıyız” dedi.

‘BERABER SİYASET YAPACAĞIZ’

Karabat konuşmasının devamında, “Solculuğun temel iddiası toplumu geliştirmek ve dönüştürmektir. Eğer böyle bir iddia ile yola çıktıysak bunu başarabilmek için AKP ve MHP seçmenini de kapsayan bir strateji ile yola çıkmamız gerekiyor. İnanıyorum ki artık saray konuşmaları, seçimden sonra balkon konuşmaları devri bitmiştir. 24 Haziran gecesi sokaklarda halkı ile beraber dolaşan Milletvekilleri olacak. Milletvekili olduktan sonra örgütümüz ile beraber siyaset yapacağız” ifadelerini kullandı.

Bilal ÇIĞRIM-Kent YAŞAM

Editör: Haber Merkezi