Modern, hijyenik ve nezih ortamı yanında mobil kesim üniteleri, sıra bekletmeyen randevu sistemi, otopark, ambulans, veteriner, cafe ve mescidi, 24 saat kamera sistemi ile Türkiye'ye örnek olan Başakşehir Belediyesi bu senede çalışmalarını bir ileriye taşıyarak vatandaşlara huzurla kurban ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için tüm imkanlarını seferber etti. Vatandaşlar önceden verilen sıra numarasına göre beklemeden kesim işlemi yaptırdı. Kurban ibadetini yapmak için gelenlere sabah kahvaltısı, sıcak ve soğuk içecekler öğlende etli pilav ve ayrandan oluşan menü ikram edildi.

BAŞKAN UYSAL’DAN BAYRAM TEBRİĞİ

Kurban bayramı vesilesi ile bayram mesajı yayınlayan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, başta Başakşehirliler olmak üzere tüm vatandaşların ve dünyanın her yerindeki Müslümanların Kurban Bayramı’nı tebrik ederek, “Kurban Bayramının başta Arakan olmak üzere dünyanın her yerindeki kan ve gözyaşının sona ermesine vesile olmasını diliyorum. Haç vesilesi ile kutsal topraklarda bulunan tüm Müslümanların bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

RANDEVULU KURBAN KESİMİ

Bayramlaşma merasimin ardından kurban kesimlerine geçildi. 

Vatandaşlar daha önceden verilen sıra numaralarına göre yapılan anonslarla sıra beklemeden, kurban ibadetlerini gönül rahatlığıyla yaptı. Veteriner gözetiminde gerçekleştirilen kesim işleminin ardından aynı marketlerde olduğu gibi poşetlere konulan etlerini, market arabaları ile otoparktaki araçlarına götürerek, evlerine ulaştırdı.

Editör: Haber Merkezi