Çatalcalı öğrenciler, yeni eğitim ve öğretim yılında da ücretsiz servis mutluluğu yaşıyor. Çatalca Belediyesi tarafından öğrenciler için hazırlanan ücretsiz servisler, tüm eğitim öğretim günleri boyunca kayıt altına alınan öğrencileri evden okula, okuldan eve ulaştırıyor. 

KONTROL EDİYORLAR

Çatalca Kültür Müdürlüğü tarafından bu yıl ücretli öğrenci servisleri ile ilgili yeni bir düzenlemeye gidildi. Kayıtlı ve kontrollü şekilde gerçekleştirilen hizmette, ücretsiz servis kullanan öğrencilere yaka kartı verileceği belirtilirken, Çatalca Kültür Müdürü Ramazan Ilgın ve ekibi servis noktalarına giderek yerinde kontrol ve tespit çalışması yapıyor.Sabahın erken saatlerinde saha çalışmasına başlayan ekipler, öğrencilerin servise hangi şartlarda bindiklerinikontrol ediyor. Okul çıkış saatlerinde de okul önlerinde servis kullanan öğrencilerin en sağlıklı ve rahat bir şekilde yolculuk etmeleri için kontrollerde bulunan ekipler ayrıca öğrenci velileri ile de görüşerek öneri, istek ve şikâyetlerini dinliyor.

“SİZ YETER Kİ ÇALIŞIN”

Her fırsatta öğrencilerin, öğretmen ve velilerin yanında olduğunu ve onların hayatlarını kolaylaştırmak için çalıştıklarını belirten Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, göreve geldiği günden bugüne ücretsiz öğrenci servisi uygulamasının önemle üzerinde duruyor.Başkan Kara konuya dair yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimize, evlatlarımıza her zaman ‘Siz yeter ki çalışın, üretin, kendinizi gösterin; bizler sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz’ diyorum.Öğrencilerimiz için ücretsiz servis hizmetimizi bu eğitim-öğretim yılında da veriyoruz” dedi.

SENAY BADUR-KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi