‘’Bahçelievler’de yüzme bilmeyen kalmasın’’

Okul Müdürü Osman Dağlı ve sınıf öğretmenleri Muhammed Yurtsever, sınıf arkadaşları Asude Abdurrahmanoğlu, Mehmet Melih Çilek ve Ömer Gülez ile birlikte geldikleri belediyede, başkanlık makamını devralan 4’ncü sınıf öğrencisi Mehmet Fikri Batur belediye başkanlığı koltuğuna oturdu.

Başkan Mehmet Fikri Batur ilk olarak “Kendisinin de belediyemiz tarafından ilçemizdeki tüm okullarda 4.’ncü sınıfa giden öğrenciler için başlatılan “Bahçelievler’de yüzme bilmeyen kalmasın” projesi sayesinde yüzme öğrendiğini, bu örnek çalışmanın diğer ilçelerde yaşayan çocuklara yaygınlaştırılması için çaba sarf edeceğini” söyledi.

Çevre çalışmalarına aralıksız devam edilsin diyen Başkan Batur “Belediyemizin daha da iyi çalışabilmesi için, hepimizin yapılan hizmetlere sahip çıkmamız gerekir” dedi. Başkan Mehmet Fikri Batur ayrıca engelli rampası çalışmalarına titizlikle devam edilmesi talimatını da verdi.

Öte yandan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu da Emlak Konut İlkokulu öğrencileri ve öğretmenlerinin yanı sıra tüm Türkiye ve Dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı.

Elizan Altunufağı / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi