Mahalle muhtarları, dernekler, meslek odaları, spor kulüpleri ve esnaf ziyaretlerini aksatmayan Baykal akşam saatlerinde ise ev ziyaretlerine gece yarılarına kadar devam ederek vatandaşların sorunlarını dinliyor.

İnönü mahallesinde pazar esnafını ziyaret eden Burçin Baykal, esnaflara Mevlid Kandili olması sebebiyle kandil simidi ikram etti, sorunlarını dinledi, projelerini anlattı.

ÜZERİMİZDEKİ ÖLÜ TOPRAĞI ATACAĞIZ VE KAZANACAĞIZ

Burçin Baykal gazetemize yaptığı açıklamasında “Küçükçekmece’de kapısını açmadığımız hane, elini tutmadığımız vatandaş kalmayacak. Ne yazık ki bazı kesimleri ihmal etmişiz, belli kitlelerle bağımızı koparmışız. Ben bu açığı kapatmaya çalışıyorum. Amacımız toplumun ortak değerleri; biz de toplumun karşısına bu değerleri kendi değerlerimizle harmanlayıp birliği sağlamak için yola çıktık.

Daha yolun başındayız. Partililerimiz başta olmak üzere herkes şunu söylüyor, ‘Sayın Kılıçdaroğlu’nun yarısı kadar çalışsanız iktidar olursunuz’ yani vatandaş size yol gösteriyor. Benim genel Başkanım günde 18 saat çalışıyorsa ben 20 saat çalışmak zorundayım. Yorulmayacağız, yılmayacağız! Üzerimizdeki ölü toprağını atacağız ve kazanacağız” dedi.

Senay BADUR-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi