‘HİÇBİR HEMŞERİMİZİ KAPIMIZDAN ÇEVİRMEDİK’

Mekezi Bahçelievlerde bulunan Trabzonlular Derneği’ni ziyaret eden, Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar hemşerileriyle gündemdeki konularla ilgili önemli açıklamalarda bulundu, Bayraktar; “Görev yaptığım süre içerisinde ülkemizin kalkınması adına yürüttüğümüz çalışmaların yanı sıra özellikle Trabzon’umuzun gelişmesi ve kalkınması için de gayretler sarf ettik. Hiçbir hemşerimizi kapımızdan çevirmedik. Bugün sizlerle burada bunun gururunu yaşayarak bir araya geldik.” Dedi.

Ülkemizin son günlerde yaşadığı terör ve terör besleyicilerine karşı yürüttüğü sınır ötesi “Zeytin Dalı Harekâtı”nın son derece önemli olduğunu ve başarılı bir şekilde yürütüldüğünü ifade eden Bayraktar, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

‘BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ’

Erdoğan Bayraktarın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren İstanbul Muhtarlar Derneği Başkanı ve Trabzonlular Derneği Başkanı Selami Aykut ise , “Trabzon’umuzun yetiştirdiği önemli siyaset adamlarından, sırası ile TOKİ Başkanlığı, Trabzon Milletvekilliği ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yapmış, gerek Trabzon’umuzun gerekse Türkiye’mizin gelişmesi ve kalkınmasında büyük emek harcamış Sayın Dr. Erdoğan Bayraktar’ın derneğimizi ziyareti bizleri çok mutlu etti. Sayın bakanımız şehrimize ve ülkemize sayısız hizmeti olmuştur. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz”  dedi.

‘TRABZON’A LAYIK BİR ANLAYIŞ’

Afrin’de yürütülen Zeytindalı harekatında hayatını kaybeden asker ve görevlilerimiz için duaların da edildiği ziyaret sonunda Bahçelievler Trabzonlular Derneği’ne üyelik kaydını da yapan Bayraktar, “Aranızdan huzurlu bir şekilde ayrılıyorum.

Gördüğüm birlik ve beraberliğinizle gurur duydum. Trabzon’a layık bir anlayışta olmanız çok güzel. Yönetimde bulunan arkadaşlarımız yaptıkları çalışmalarla geleceğimize güven vermektedir. Kendilerini özellikle tebrik ediyorum” dedi.

Elizan Altunufağı/ Kent YAŞAM

Editör: Haber Merkezi