BBP Sarıyer ilçe yönetiminin istifa etmesi nedeniyle 3 Mayıs 2018’de ilçe teşkilatını yeniden oluşturmak için görevlendirilen Hüseyin Koç daha önce de 5 yıl boyunca ilçe başkanlığı yapmıştı.

Sivas doğumlu olan Hüseyin Koç, Sarıyer’in sevilip, sayılan siyasetçilerinden biri olarak biliniyor. Siyasi düşüncesi, yaşam tecrübesi ve dünya görüşü ile gençlere örnek olan Hüseyin Koç’un yeniden ilçe başkanlığına getirilmesiyle BBP’nin Sarıyer’deki çalışmalarına hız vermesi bekleniyor.

İlçe teşkilkatını yeniden kurmak üzere BBP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Haşira Yanar ve Genel Sekreter Üzeyir Tunç imzasıyla Genel Merkezden, İstabul Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü’ne iletilen bilgilendirme yazısında, “Partimiz tüzüğünün ilgili maddesi gereğince BBP İstanbul-Sarıyer ilçe teşkilatı yönetim kurulu ile birlikte istifa ettiğinden yeniden kuruluşu gerçekleştirmek üzere Hüseyin Koç görevlendirilmiştir” denildi.

Bir kez daha BBP sarıyer İlçe Teşkilatını oluşturmak üzere görevlendirilen Hüseyin Koç gazetemize yaptığı açıklamada, “Önümüzdeki seçimde Cumhur İttifakı ile birlikte hareket etme kararı alan partimizin Sarıyer’de başkansız kalmaması, davamızın sahipsiz kalmaması için vatanıma, milletime, Sarıyer’e faydalı olmak üzere bana verilen bu görevi üstlendim. Bizim Sarıyer’de bir tabanımız var. Sarıyerli her zaman bize sahip çıktı. Halkın bizden beklentisini karşılıksız koymamak adına, geçmişte yaptığımız gibi partililerimize ağabeylik, önderlik yapmak için çalışacağım” dedi.

Tuncay Dağlı-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi