Ataköy 5. Kısım’da böyle bir ihtiyacın olmadığını da dile getiren Yılmaz, “Ataköy halkının yaşlısının, gencinin, tek spor yapabildiği, çat kap tek basket oynayabildiği, tenis, mini futbol sahası olarak kullanabildiği, hentbol yapabildiği, tek yer orası” diyerek, bölge halkının istek ve taleplerinin de dikkate alınması gerektiğini belirtti.
Ataköy 5. Kısım’a okul gelirse hem insan trafiğininin, hem de araç trafiğinin yoğunlaşacağına dikkat çeken BEMED Başkanı Fuat Yılmaz, “Bölgenin ayrıca öyle bir okula da ihtiyacı yok. Okul yapılması için de talep yok” dedi.

İBB Meclis Üyelerine seslenerek, bölge de bir araştırma yapılması gerektiğini ifade eden Yılmaz,  “Bir müfettiş gelerek bağımsız bilir kişi heyetlerine rapor hazırlatılmalı. Bölge idare mahkemesine dava açılarak o bölgede bağımsız bilir kişinin inceleme yapmasına, inceleme sonucunda orada imam hatibe ihtiyaç olup olmadığına dair bilgi, belge ve somut olayları İBB Meclisi’ne götürmek suretiyle bu karardan vaz geçilmeli, yada ne karar alınmışsa Bölge İdare Mahkemesi’ne taşınması lazım” diyerek, konuyla ilgili herkesi duyarlı olmaya davet etti.  

Selvi Sarıtaç/Kent Yaşam
 
 

Editör: Haber Merkezi