Pop Müziğin ustası Beşiktaş’ta sevenleriyle buluştu.

Beşiktaş Belediyesi, 155.  'Ustalara Saygı' etkinliğinde  Ali Rıza Binboğa'yı konuk etti. Usta sanatçı Abbas Ağa Parkı'nda düzenlenen gecede en beğenilen eserlerini sevenleri için seslendirdi.

Gazeteci Yazar Faruk Şüyün'ün 12 yıldır hazırladığı 'Ustalara Saygı' etkinliklerinin 155'incisi yaz dönemi nedeniyle açık havada, Beşiktaş Abbas Ağa Parkı'nda organize edildi. Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Mercan, Sanatçı; Ali Haydar Timisi, Burhan Şeşen, Hakkı Bulut, Ahmet Selçuk İlkan, Nil Burak, Coşkun Sabah, Suat Suna, Paul Endi, Recep Ergül, Gazeteci yazar Hıncal Uluç ve çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte Ali Rıza Binboğa en sevilen şarkılarını sevenleri için seslendirdi. Öte yandan Binboğa, kendisi için düzenlenen gecede kendisini yalnız bırakmayan sanatçı dostlarını da sahneye davet ederek misafirleriyle birlikte de birbirinden güzel şarkı ve türküler söyledi. Coşkun Sabah, Hakkı Bulut gibi usta sanatçılar da sahneye çıkarak gönüllere kazınan eserlerini seslendirdi. Yoğun katılımın gerçekleştiği etkinlikte davetliler söylenen türküler eşliğinde doyasıya eğlendi.

" Binboğa'yı ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz"

Beşiktaş Belediyesi olarak Sanatçı Ali Rıza Binboğa'yı Beşiktaş'ta ağırlamaktan son derece memnuniyet duyduklarını belirten Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Mercan, "Beşiktaş Belediyesi olarak, 'Ustalara Saygı' etkinlikleri çerçevesinde düzenlemiş olduğumuz bu geceye hoş geldiniz, şeref verdiniz. Şahsım ve Belediye Başkanım Murat Hazinedar adına sevgilerimi sunuyorum. Kültür, sanat, edebiyat ve düşünce dünyasındaki isimlerin çeşitli yönleriyle seyirciyle buluşmasını sağlamak amacıyla düzenlemiş olduğumuz bu gecede Sanatçı Ali Rıza Binboğa'yı ağırlamış olmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz" diye konuştu.

“Bu payeden onur duydum”

Sanatçı Ali Rıza Binboğa ise, kendisi adına böylesine anlamlı bir gece düzenleyen Beşiktaş Belediyesi'ne teşekkür ettiğini belirterek, "Size, şimdi üç tane sözü müziği bana ait, şarkıları söyledim. Böylesine bir payeyi alabilmek eğer mümkün ise, eğer mümkün olmuşsa çok onur duyduğumu, gurur duyduğumu belirtmek isterim. Eğer ben bir usta olarak karşınızdaysam görevimi arttırmış oldunuz demektir.   Ustalığı bu gece sizlere göstermek için elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu.

Fidan Uğur – Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi