İYİ Parti Beşiktaş İlçe Başkanlığı’nın Zeytin Dalı Harekatı dolayısıyla Afrin’de şehit olan Mehmetçikler için düzenlediği lokma hayrına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğin ardından daha sonra partililer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla İYİ Parti Beşiktaş İlçe Başkanlığı’nın hazırlattığı kitapçıkları Beşiktaş Meydanı’ndaki kadınlara dağıttı.

Düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan İYİ Parti Beşiktaş İlçe Başkanı Tuncay Buruşuk, ‘Beşiktaş değişik mahallerinde Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan kahraman askerlerimiz için gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize yaklaşık on bin kişinin katılımının sağlandığını belirtti. İYİ PARTİ olarak her zaman Mehmetçiğimizin yanında olduklarını belirten Buruşuk, ‘Vatanımızın bütünlüğü ve aziz milletimizin huzur ve güvenliği için, iki bin yıldır istikameti Kızıl Elma olan, dosta güven, düşmana korku  veren şanlı ordumuzun Allah yar ve yardımcısı olsun. Her zaman Türk Ordusu’nun yanında bir Neferi ve yüreğindeki bir Nefesi olacağız’ dedi. 

Kadınlar unutulmadı

Beşiktaş’ta ilerleyen günlerde, lokma hayrı etkinlikleriyle aziz şehitleri anacaklarını belirten Buruşuk,  ‘Bununla birlikte, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, “Bir Kadın Dünya’yı Değiştirir” temalı hazırladığımız dergilerin halkımıza dağıtımını gerçekleştirdik. Dergimizde Kurtuluşun ve Cumhuriyetin kadınlarını işleyerek, dünden bugüne vatan toprağında emeği geçen değerli kadınlarımızı sizlerin vasıtasıyla bir kez daha anıyoruz’ diye konuştu.  Etkinliğe katılan ve şehitler için lokma dağıtımından memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar; Mehmetçiğe minnet ve şükranlarını ifade ettiler.

Fidan Uğur / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi