BAHÇELİEVLER- Zeytinburnu, Başakşehir, Bağcılar ve Sultangazi’de faaliyetlerini sürdüren Özel Beyaz ışık Ağız ve Diş sağlığı Merkezi 5.Şubesini Bahçelievler Mahmutbey Cd. 331 A, 34192 de harika bir törenle açıldı.Tarık Işık, Kübra Titirinli ortaklığında açılan Bahçelievler Ağız ve Diş Sağlığı polikliniğini müdürlüğünü Okan Altınışık yapıyor.

YOĞUN KATILIM

Yoğun katılımla gerçekleşen açılış törenine Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Dalkılıç, TÜMFED Başkanı Selami Aykut, Bahçelievler Trabzonlular Derneği Başkan Yardımcısı Kâtip Türk, Kocasinan Sanayi Sitesi Başkanı Durmuş Yılmaz ve ilçenin çok sayıda tanınmış siması katıldı.

AÇILIŞA ÖZEL ÜCRETSİZ MUAYENE

Açılışa özel ücretsiz muayene ve röntgen’in yanı sıra yüzde 25 indirimin yapıldığı Bahçelievler Beyaz Işık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde, Diş Beyazlatma, Kanal Tedavisi, İmplant Uygulaması, Ortodonti Tedavisi, Panoramik Röntgen, Pedodonti Tedavisi, Yaprak Diş Tedavisi, Periodontoloji ve Zirkonyum Tedavisi’nin arasında bulunduğu çok sayıda işlem gerçekleştiriliyor.

Bahçelievler Beyaz Işık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği,Kocasinan merkez Mah, Mahmutbey Cad. 331 A, 34192’te hizmetinizde.

Elizan Altunufağı / Kent YAŞAM

Editör: Haber Merkezi