Titanic Otel’de gerçekleşen kahvaltılı toplantılı toplantıya İYİ Parti İdare Kurulu Üyesi İlay Aksoy, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu, İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, İYİ Parti Beyoğlu ilçe Başkanı İsmail Hakkı Çavuşoğlu, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyesi aday adayları ile Beyoğlul’nun 45 mahalle muhtarı katıldı.

Çavuşoğlu, ‘Muhtarlarımızla eşgüdüm içinde olacağız’

Toplantıda ilk sözü alan İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Çavuşoğlu kahvaltıya katılan tüm muhtarlara yaptıkları çalışmaları dolayısıyla teşekkür ederek yaptığı konuşmasında, ‘Kamunun ilk temsilcileri muhtarlarımızdır. Mahallesinin her türlü sorununa vakıf olan o sorunların ilk çözüm mercii olan muhtarlarımız maalesef mevcut yerel yönetimler tarafından hak ettiği değeri bulamamıştır. Oysaki muhtarlarımızın belediye meclisi başta olmak üzere her yerde en doğru şekilde yer almalıdır. Biz İYİ Parti olarak muhtarlarımıza hak ettikleri değeri verecek, her zaman eşgüdüm içinde olacağız’ diye konuştu.

İl Başkanı Kavuncu; Yerel yönetimlerde söz sahibi olacak

Yere seçim kampanyasını resmi olarak başlattıkları dile getiren İYİ Parti İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu, ‘Bu çerçevede bugün gerçekleştirdiğimiz toplantımızda siz değerle muhtarlarımızı ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Yere seçim stratejilerinin her ilçenin realitesine göre belirlediklerini belirten Kavuncu, ‘En kısa sürede adaylarımızı ve belediye meclis üyeleri adaylarımızı belirleyecek çalışmalarımıza hız kazandıracağız. Muhtarlarımız her siyasi partiye eşit olmak zorundalar. İlçe Başkanımız da konuşmasında değindi. Yerel seçimler denilince en önemli unsur muhtarlarımız. Çünkü muhtarlarımız mahallenini içini dışını bilen, bu konuda danışılması gereken en önemli kişilerdir. Beyoğlu gibi tarihi önemi olan ilçemizde 45 mahallenin her birinin ayrı bir misyonu var. Bizim burada hedefimiz her muhtarımızın yerel yönetimde söz sahibi olmasıdır. Bugün maalesef kadim Beyoğlu ilçemiz insanlarımızın kendini güvende ve huzurlu bir şekilde dolaşacağı bir ilçe olma özelliğini kaybetmiştir.

FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi