BİAD konferans salonunda yapılan 13. Olağan Kongre’nin divan başkanlığını Bakırköy’ün ilk Belediye Başkanı Dr.Naci Ekşi yaptı. Açılış konuşmasını yapan mevcut başkan Yılmaz katılımcılara teşekkür etti.

BİAD kongresine Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Askerlik Şube Başkanı Albay İhsan Bursalı, Kızılay Şube Başkanı İbrahim Ethem Veli, Emekli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Adagül, bazı muhtarlar, BAKLİS Başkanı Nihat Yılmaz, ERSİAD Yönetim Kurulu üyesi Nurettin Yaman da katıldı.

Faaliyet ve denetim raporlarının okunarak oy birliği ile kabul edilmesinin ardından kongrede tek aday olan mevcut başkan A. Salim Yılmaz kullanılan oyların tamamını alarak yeniden başkanlığa seçildi.

BİAD yönetim kuruluna ve başkan yardımcılığına Koç grubuna bağlı Kahramanoğulları Day. Tük. Mall. Paz. San. Ve Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı, aynı zamanda 2014 Bakırköy Belediye Başkan Aday Adayı, 2015 Kasım seçimlerinde de Diyarbakır Milletvekili Adayı olan Nurdan Erdiş’in seçilmesi ilçede sevinç yarattı.

Selvi Sarıtaç-Kent Yaşam

 
Editör: Haber Merkezi