Çırçır mahallesi programı da yoğun oldu. Güne, Çırçır mahallesinde esnaf ziyaretleriyle başlayan Emel Bilenoğlu, Şehit Murat Taş Orta Okulu ve Mehmet Akif Ersoy İlk Öğretim Okulu Okul Aile Birlikleri, Semt Pazarı, Gece kondu hak sahipleriyle sokak toplantısı ve Alibeyköy’de bulunan Başak Sanayi Sitesinde esnaf ziyareti yaptı.

Alibeyköy’de bulunan Başak Sanayi Sitesinde esnafla bir araya gelen Millet İttifakının Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu, esnafların sıkıntılarını dinledi. “Esnafların sanayi sitesinin kapatılması gündemde nereye ve nasıl şartlarla gönderileceklerimizi bilmiyoruz. Zaten ekonomik kriz bizi yeteri derecede bizi vurdu. Böyle bir darbe bizi tamamen bitirir” dediler.

Emel Bilenoğlu,” benim belediye başkanlığımda hiçbir esnafımız endişe etmesin. Yıllardır burada ne türlü zor şartlarda hayat mücadelesi verdiğinizi çok yakinen biliyorum. Sizlerin şartlarına uygun ve daha özel bir sanayi sitesi kurmak ben size taahhüt ediyorum. Hiçbir esnafımız dışlanmadan, yaptıkları işleri daha verimli bir şekilde yapacaklar” dedi.

Editör: Haber Merkezi