Belediye Meclisine geçtiğimiz yerel seçimde giren Mustafa Balcı, kendine ait Sarıyer Times adlı internet sitesinde habercilik yapıyor. Haber ve yorumlarıyla halkı bilgilendirip, aydınlatmaya çalışan Balcı, meclis toplantısı yapılırken de İpad’le çekim yapıp, görüntüleri daha sonra haber ve yazıya dönüştürüyor. Balcı’nın meclis toplantıları sırasında CHP grubu ile AK Parti grubu arasında yaşanan  tartışma ve sürtüşmeleri de oturduğu yerden kaydetmesi sıradışı görüntüler oluşturuyor.
İlçedeki siyasetin nabzını yakından tutup, hatta bizzat içinde yaşayan Mustafa Balcı bu arada sosyal ve kültürel etkinlikler ile güncel olaylara da ilgisiz kalmayarak, haberciliği gerektiği gibi yapmaya çalışıyor.
Sarıyer’in saygın ve sevilen simalarından araştırmacı yazar İbrahim Balcı’nın oğlu olan Mustafa Balcı, genetik olarak babasından kendine geçen yazma yeteneğini, kitap yazmasa da bir  haberci olarak devam ettiriyor.
Değerli dostumuz Mustafa Balcı’ya, gazeteciliğin etik değerlerinden sapmadan, toplumu aydınlatma yolunda başarılar dileriz.. Tuncay Dağlı- Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi