İstanbul’da CHP siyasetinin önemli isimlerinden ve Beşiktaş Örgütü’nün abisi CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beşiktaş Belediyesi Meclis Üyesi Bülent Tatar, Beşiktaş Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusu yaptı.  Beşiktaş Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Tatar’ın başvurusundan önce konuşmaların yapıldığı ve yüzlerce partilinin hazır bulunduğu salonda ilk sözü CHP Beşiktaş Başkan Vekili Burak Tanışık aldı. Tüm partili yol arkadaşlarına seslenen CHP Beşiktaş İlçe Başkan Vekili  Burak Tanışık , Mart 2018’de gerçekleşek yerel seçimlerin Cumhuriyet Halk Partisi için çok önemli olduğunu belirterek, ‘Bizim için birinci önceliğimiz örgütümüzden bir adayın Beşiktaş’ta aday olmasıdır. Bu konudaki çalışmamızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu doğrultuda şimdiden partimizde görev almak isteyen tüm başkan ve meclis üyesi aday adaylarımızın projelerinin konuşulacağı bir seçim yarışı olması dileğimle, Bülent abimize hayırlı olsun diyorum’ dedi.

‘Beşiktaş’a Beşiktaşlı başkan adayı olmalı’

Daha sonra söz alan CHP Beşiktaş Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Tatar,  yerel seçimlerin Türkiyenin geleceği açısından önemine vurgu yaptığı konuşmasında şunları söyledi; Konuşmamızın ana temasını sevgili Burak başkanımız söyledi. Bizim parti anlayışımızda ben iki konuda konuşacağım. Birincisi Beşiktaş’a aday olacak kişinin örgütten olmasını istiyoruz. İkincisi başkanlık için seçime gireceklerin,  Beşiktaş’a, Beşiktaş’ı bilen Beşiktaş’tın her sokağını, sokağında yaşayan insanı tanıyan, iyi günde kötü günde Beşiktaşlıları yalnız bırakmayan, Beşiktaş’ın değerlerine kıymet veren aday adayları olmaları bizim en büyük temennimizdir.  Aday adayı kriterleri bu olduktan sonra aday kim çıkarsa çıksın seçilmesinden yanayız. Aday adaylarının birbirlerini kırmadan, incitmeden çalışmalarını yapmalarını temenni ediyoruz. Nezaket kuralları içinde ve çizdiğimiz çerçevede Beşiktaş’ta kim aday adayı olursa destek vereceğimiz belirtmek istiyorum.

‘Sadece Beşiktaş değil, Türkiye’de seçim almak için kolları sıvadık’Türkiye’nin içinde bulunduğu koşulları değerlendiren Tatar, kişisel hesaplardan öteye, ‘Biz’ kavramının öne çıktığı bir süreç olduklarını belirterek, ‘Biz ne zaman ‘Ben’i bırakıp biz olmaya çalışırsak işte o zaman daha büyük zaferlere imza atarız. CHP İstanbul İl Başkanlığımız çok güzel bir şekilde hazırladığı ‘Adayımız Sensin’ videosuyla yerel seçim startı verdi. Biz de Beşiktaş’ta Beşiktaş’ın hikayesini yazalım. İstanbul hikayesi yazalım. Sen, ben kavgası değil sorun artık geleceğimiz ve çocuklarımıza nasıl bir gelecek bırakacağız meselesi. Türkiye elden gidiyor. Bu bizim son çıkışımız. Sorun sadece Beşiktaş değil, sorun tüm Türkiye. Sadece Beşiktaş değil, İstanbul değil Türkiye’de seçimleri almak en büyük hedefimiz olmalı. Tüm çalışmalarımızın bu hedefe hizmet edeceğine inanıyorum. Seçimlerin demokrasi şöleni havasında geçmesini temenni ediyor, şimdiden partimize hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

Editör: Haber Merkezi