Beylikdüzü Kaymakamlığı, Beylikdüzü Belediyesi ve ilçe protokolü, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde belediye binası karşısındaki Çamlık’ta düzenlenen törenle vatandaşla bayramlaştı. Törende Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri yer aldı. Çamlık alandaki merasimden sonra protokol; ilçedeki huzurevini de ziyaret etti.
 

Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, Bayram sevincini yaşamak üzere toplandıklarını belirterek, "Bu hafta 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Barış Günü'nü bir arada yaşadık. Dini bayramlar, birlik ve beraberliği, dostluğu ve kardeşliği yaşatabilmemiz için bir vesile. Bu vesile ile bayramlarımızı bayram gibi yaşattığınız için hepinizi teşekkür ediyor, Kurban Bayramı'nızı kutluyorum" dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu sene Kurban Bayramı'nın anlamlı anlara tanık olduğunu dile getirdi. 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusuyla birlikte 4. Barış ve Sevgi Buluşmaları'nın da başladığını belirten İmamoğlu, Mustafa Kemal Atatürk'ün Yurtta Barış, Dünya'da Barış mesajını yine tüm Türkiye'ye ulaştırma amacında olduklarını söyledi.

Editör: Haber Merkezi