Çok sayıda partilinin ve vatandaşın ilgi gösterdiği bayram kutlaması, renkli görüntülere sahne olurken, Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Milletvekili Adaylarından M. Sait Yücel, E. Gülizar Emecan ve Erdal Sarıkaya’da katılanlar arasındaydı.

Cumhuriyet Halk Partisi tarihinde ilk defa ilçe binası dışında meydanlarda kutlama kararı aldıklarını söyleyen Bakırköy İlçe Başkanı Selçuk Biber, “Yönetime geldiğimizden beri yeniliklerimizi devam ettirme konusundaki kararlılığımız devam ediyor. Bunun bir örneği olarak bayramlaşmamızı meydanda bulunan seçim çadırımızda ve halkla beraber kutlamaktan büyük mutluluk duyduk. Sadece partililerimizin değil; tüm Bakırköylülerin, Türkiye’de bulunan 81 milyon vatandaşımızın ve tüm İslam âleminin Ramazan bayramını kutlar, gelecek günlerin sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim” dedi.

24 Haziran seçimlerine de değinen CHP Bakırköy İlçe Başkanı Selçuk Biber, “25 Haziran sabahı Türkiye de yeniden bayramlaşmak umudu ile saygı ve saygılarımı sunuyorum” diyerek konuşmasına son verdi.

Hep birlikte hatıra fotoğraflarının çekildiği ve birlik beraberlik mesajlarının verildiği kutlama sonrası, 24 Haziran seçim çalışmalarına devam eden partililer, Özgürlük Meydanı’nda bayram kutlaması yapılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Selvi Sarıtaç / Mahmut Erdinç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi