CHP Beyoğlu İlçe Örgütü’nün ilçedeki mahalle temsilcileriyle gerçekleştirdikleri ortak toplantıların ikincisi Serana Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıya CHP İstanbul İl Yöneticileri İsmail Polat, Ceren Özmen, CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Bekir Özcan, İlçe Başkan Yardımcısı Suzan Akgül, Ayhan Erdem, Zeynel Saygılı ve mahalle temsilcileri katıldı.

Toplantıda ilk sözü alan CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Bekir Özcan, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin aynı zamanda Cumhuriyet değerlerine yönelik bir darbe girişimi olduğunu ve ilçe örgütü olarak Cumhuriyet değerlerine sonuna kadar sahip çıkacaklarını belirterek, “Tüm partililerimizde her türlü gericiliğe karşı mücadele azminden hiçbir zaman yılmamalarını istiyoruz. Bundan sonra partimiz içinde liyakat esas alınmalı” diye konuştu.

Mahalle temsilcilerinden sorumlu başkan yardımcısı Suzan Akgül ise göreve geldikleri günden beri yaptıkları çalışmaları değerlendirerek, “Beyoğlu ilçe örgütü olarak yaşadıklarımıza kayıtsız kalamayız. Bu durumun ciddiyetinin farkında olup mücadelemize can veren mahalle temsilcisi her yoldaşıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Beyoğlu ilçemizin her mahallesinde temsilci arkadaşlarımızla yaşanan sorunlarla birebir ilgiliyiz. Halkımızın aleyhine geliştirilmek istenen ve hayata geçirilmek istenen tüm politikalara karşı mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” diye konuştu.



CHP Beyoğlu Kadın Kolları Başkanı Reyhan Meral ise, mahallelerde oluşturulan komisyonlarda çalışan arkadaşlarla birlikte mahalle ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini belirterek, “Kadın Kolları Yönetimi olarak üstümüze düşen tüm görevlerimizi arkadaşlarımızla geliştirdiğimiz iletişimle hayata geçiriyoruz. Bizler arkadaşlarımızın
her türlü talebine açığız” diye konuştu.

Mahalle temsilcilerinin tek tek söz aldığı toplantıda, imar sorunları, mahallelerde yaşayan gençlerin uyuşturucu bağımlılığı konusunda uyarılmaları ve buna karşı mücadele gibi sorunlar ele alındı. İl Yöneticileri İsmail Polat ve Ceren Özmen de Beyoğlu ilçesinde yapılacak çalışmalar konusunda il örgütü olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söylediler.

Fidan Uğur-Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi