Bir süre önce CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tarafından başlatılan CHP İstanbul İl Başkanlığı’na satın alınacak yeni bina için başlatılan ‘Bir Tuğla da Sen Koy’ kampanyası çığ gibi büyüyor. CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Binali Dağdeviren ve beraberindeki örgüt yöneticileri ve partililer de kampanyaya destek olmak bağışlarını gerçekleştirdiler.


Gaziosmanpaşa’ta bulunan bankanın önünde toplanan partililerle beraber bağış kampanyasına destek sunan CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Binali Dağdeviren, CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu’na başlattığı kampanya için teşekkür ederek, ‘Türkiye iktidarı için yürüttüğümüz mücadelemizin kalesi olması dileğiyle il başkanlığımızın başlattığı kampanyaya ilçe örgütümüz ve partililerimiz yoğun ilgi gösterdi. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Yeni binamız da yürüteceğimiz çalışmaların partimizi iktidara taşımasını temenni ediyorum’ dedi.

‘Partimizin taşını da, toprağını da, tuğlasını da sırtlarız’

Bağış için gelen bir partili ise, ‘Bu dava hepimizin davası. Partimizin sadece bir tuğlasını değil, taşını da toprağını da sırtlarız. Partimizin herşeyi için varız, hazırız. Partimize sahip çıkmak bizim en temel görevlerimizden biridir’ diye konuştu.

‘CHP iktidar nimetlerinden yararlanmayan bir partidir’

Geçtiğimiz genel seçimlerde CHP 2. Bölge Milletvekili Adayı Ferhat Hepözdemir ise, ‘Cumhuriyet Halk Partisi diğer partilerden ayıran bir özellik de budur. Biz iktidar nimetlerinden yararlanmayan bir partiyiz. Biz kamu kuruluşlarının siyasal finansmanıyla ayakta duran bir parti değiliz. Kendi öz gücüne inanan, partisinin üyelerine ve onların alın terine dayanan bir partinin üyeleriyiz. Bir bina alınacaksa bunu gerçekten biz alacağız. Başka bir kurum almayacak. Tüm arkadaşlarıma bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi