İlçe Başkanlığı’nda bu sabah gerçekleşen kahvaltıya Aday Adayları Seyfettin Başkan, Tuncer Marangoz, Kemal Deniz Bozkurt, Dilek Koçak, Taner Uluğ, Atakan Çiftçi ve Kurban Aslan katıldı. Aday Adaylarından Hakan Ataklı, Ankara’da olduğu için toplantıya katılamadı.

Toplantının ardından kısa bir açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Ali Gökmen, birlik ve beraberlik içerisinde Esenyurt’u kazanacaklarını söyledi. Gökmen, “İlçe Başkanlığımızda adaylarımız ile sabah kahvaltısında bir araya geldik. 31 Mart seçim stratejilerini konuştuk, Esenyurt’u hem örgütümüz hem aday adayı arkadaşlarımız iyi tanıyoruz ve kollektif bir süreç yönetimi yaşıyoruz. Omuz omuza süreci yöneteceğiz ve birlik beraberlik içinde Esenyurt’u kazanacağız.” şeklinde konuştu.

“İÇİMİZDEN KİM ADAYLAŞIRSA ADAYLAŞSIN BU BÜTÜNLÜK BOZULMAYACAK”

Toplantıda söz alan tüm aday adayları birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Esenyurt’ta, sürecin başından beri tüm İstanbul’a örnek olacak bir bütünlük ve beraberliğin yaşandığına vurgu yapan aday adayları, içlerinden kim adaylaşırsa adaylaşsın aynı şekilde çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdiler.

Editör: Haber Merkezi