Imamoğlunun açiklamalarindan satir başları:

"Beni aday gösteren başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, partimizin üst yönetimine, İstanbul'daki belediye başkanlarımıza, Parti Meclisi üyelerimize, ilçe başkanlarıma, Beylikdüzü'ndeki çok değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum.

ISTANBUL'A ÖZENLİ YÖNETIM VAAT EDİYORUM..

Bu onurlu göreve layık olmaya çalışacağım. Önümüzdeki 18 ay için bu göreve talip olduğum için İstanbul'a büyük projeler sunacak değilim. Ben İstanbul'a özenli bir yönetim vaat ediyorum. Atılacak adımların özenli yapılmasının sözünü veriyorum.
İstanbul'un denizine,havasına, tarihine özen gösteren bir yönetim vaat ediyorum.

YENİ NESIL BIR BELEDIYECILIK VAAT EDIYORUM

İstanbul'a yeni nesil bir belediyecilik vaat ediyorum. 39 ilçenin hiçbirini birbirinden ayırmayan bir yönetim vaat ediyorum. Seçilmiş belediye başkanlarının seçilmişliğine saygı duyan bir yönetim vaat ediyorum.

HERKES EŞİT, HERKES MUTLU OLACAK

Kimsesizlerin kimsesi olacak sosyal bir belediyecilik vaat ediyorum.


Benim hayalimdeki İstanbul ulaşılabilen, yürünebilen , gezilebilen bisiklete binilebilen, kentte yaşayan herkese mutlak eşitlik sağlayan, sokak hayvanlarına özen gösteren, dünya için turizm ve ticaret merkezi, girişim dostu bir İstanbul.
Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Ataturk ve arkadaslarınin emanet ettigi cumhuriyet ve demokrasiye sahip cikan bir anlaýis vaat ediyorum.
Ben bu hayal için adayım hepinize teşekkür ediyorum."

Senay BADUR/ KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi