Sarıyer Gençlik Eğitim Merkez’lerinin Reşitpaşa ve Yeniköy- Bağlar şubelerinin açılış törenlerinde konuşan öğrenci velileri ortak duygularını dile getirip, “Sarıyer Belediyesi bizim en değerli varlıklarımız olan çocuklarımız için çok güzel yatırımlar yapıyor. Bu nedenle Belediye Başkanımız Şükrü Genç ile ekibine teşekkür ederiz” dediler.



Her mahallede en az bir tane açılması düşünülen ancak imkan yetersizliği nedeniyle bugüne kadar ancak 11 tane açılabilen SAGEM’lerden ikisinin hizmete girmesi nedeniyle açılış törenleri düzenlendi.

SAGEM’in açılış töreninde konuşan mahalle muhtarı, veliler ve öğrenciler duygularını ifade edip, verilen hizmetten dolayı memnun olduklarını belirttiler. Çocuklarının ders çalışmasının yanısıra iyi arkadaşlar edinip, sınavlara hazırlanması ve değişik sosyal konularda gelişmeleri için SAGEM’lerin büyük görev üstlendiğini belirten veliller Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkür etti.



Belediye Başkanı Şükrü Genç ise her iki açılışta yaptığı konuşmalarda, bugünün çocukları yarının büyükleri olan öğrenciler için yapılan yatırımların veliler kadar kendisi için de çok önemli olduğunu ve bu düşüncelerle belediyecilik yaptıklarını söyledi. Başkan Genç, “Çocuklarımızın barış içinde, fırsat eşitliğinden aynı derece yararlanarak iyi eğitim almalarını, kavgadan, kaostan uzak ortamlarda büyümelerini istiyoruz. İşte bunun için de SAGEM’leri açıyoruz” dedi.

 (Tuncay DAĞLI)

Editör: Haber Merkezi