Bursa Orhangazi’de yaşayan Kerim Altınışık’ın 10 yıllık  eşi Hacer Altınışık yaklaşık 20 gündür kayıp. 3 çocuğunu terk ederek evden ayrılan Hacer Altınışık’a  ulaşmayan çalışan Kerim Altınışık, Hacer Altınışık’ın defalarca evden kaçtığını, neden kaçtığını da bilmediğini söyledi. Karısının sürekli başkaları ile görüştüğünü dile getiren Kerim Altınışık, karısının başkaları ile görüştüğüne dair elinde belgelerinin de olduğunu vurguladı.  Karısını adli makamlara şikayet ettiğini de söyleyen Kerim Altınışık, karısının karokolda verdiği ifade de, “Ben evden kendi isteğimle kaçtım, bir daha da dönmeyeceğim” dediğini söyledi. 3 çocuğu ile ortada kaldığını dile getiren Kerim Altınışık, karısının bulunmasını ve geri dönüp çocuklarına annelik yapmasını istiyor.

‘NEDEN TERK ETTİĞİNİ BİLMİYORUM’

Karısını 20 gündür İstanbul’da aradığını, perişan olduğunu ve çocuklarına hem annelik hem de babalık yapmak zorunda kaldığını söyleyen Altınışık, “Benim ne kumarım, ne içkim ne de gece hayatım var. Karımın bizi neden terk ettiğini bir türlü anlamış değilim. Karım, kendi zevkleri uğruna beni ve 3 çocuğunu terk ederek bizi ortalarda bıraktı. Ben sadece çocuklarımın annesini geri istiyorum.  Yetkililerden de çocuklarımın annesini bulmasını istiyorum” diye konuştu.

‘ÇARESİZLİKTEN NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM’

Kendi imkanları ile karısına ulaşmaya çalıştığını ama ulaşamadığını dile getiren Altınışık, “En son çare 10 yıllık eşimi gazeteler aracılığı aramaya koyuldum. Kendim için bir şey istemiyorum. Tek isteğim çocuklarımın annesiz büyümemesi. En büyük kızım 8 diğeri 3, en küçüğü ise henüz 6 aylık. Şuan da çalışmıyorum, işsizim. Çaresizlikten ne yapacağımı bilmiyorum. Tek isteğim karımın yeniden evine dönmesi.  Tüm yetkililerden ve vatandaşlardan şunu istiyorum; karımı gören olursa ne olur bana haber versin” ifadelerini kullandı.

‘İSTANBUL’DA OLDUĞUNA İNANIYORUM’

10 yıllık eşini aramak için Bursa’dan İstanbul’a gelen Altınışık, “Eşimin İstanbul’da olduğuna inanıyorum. O yüzden İstanbul’da aramadığım yer, çalmadığım kapı kalmadı. Eşime ulaşmak için televizyon programlarına dahi çıkacağım. Tek derdim çocuklarım. Herkesin de bana yardımcı olmasını istiyorum” dedi.

Eşini aramak için Bursa’dan İstanbul’a gelen Kerim Altınışık’ın eşi Hacer Altınışık’ı görenler 0546-940-15-93 ve 0545-320-24- 02 numaralarından irtibata geçebilirler.

Bilal ÇIĞRIM / Kent YAŞAM

Editör: Haber Merkezi