Geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olayda iddia edilenler tüyleri ürpertir durumda. Şöyle ki, kullandığı cep telefonunun kırılan camını değiştirmek için Sirkeci'de bulunan Doğubank'a giden Ali Ç.(18), kırılan cep telefonu camını yaptırmak isterken "dayak yiyerek ordan zor kurtulduğunu" söyledi.Teknik servise bıraktığı cep telefonunun arkasında 18 ayar ufak bir altın unuttuğunu fark edince, on dakika içerisinde geri dönen genç, altın yerine gümüş bir parça bulunca olanlar oldu.

ANNENİN FERYADI

Genç çocuğun annesi Sevilay Ç. oğlunun başına gelen akıl almaz olayı kişisel sosyal medyasından paylaşırken yaşananları şöyle anlattı, ‘’ Oğlum Ali henüz 18 yaşında. Dün benden Sirkeci’de bulunan Doğubank’a giderek kırılan cep telefonu camını yaptırmak için izin istedi. İlk kez bir şeyi tek başına halletmek için istediği izni, istemeyerekte olsa izin verdim.  Oğlumun kullandığı telefon serisinin arkasında 18 ayar ufak bir altın bulunuyor. Telefonunu serviste 2 saat içinde yapılıp, teslim edileceğini öğrenip, öylece bırakıyor. 10 dakika sonraysa altını almayı unuttuğunu farkedip, geri dönüyor. Altının yerinde olmadığını, onun yerine gümüş bir parça olduğunu görünce adama soruyor. Bunun üzerine adam oğlumu boğazından tutarak kafasını bir kaç kez duvara vuruyor. Teknik serviste o anda bulunan üç kişide aynı tavrı sergileyerek oğlumu nir buçuk saat alıkoyuyorlar‘’ diye belirtti.

HAYDUTLAR BU DÜKKAN SAHİPLERİ

Darp raporu alarak suç duyurusunda bulunduklarından bahseden acılı anne Sevilay Ç. , ‘’ Oğlumu alıkoyan haydutlar Doğubank 3. Kat 305 numaralı dükkan olan General Teknik Servis’tir. Umarım oğlumun yaşadığı bu olay yapanın yanına kar kalmayacak, adaletin gücüne inanmak istiyoruz. Henüz iş yeri sahibinin kimliğini bilmiyoruz’’ diyerek,  dava açtıklarını ve mahkemelerde haklarını arayacaklarını söyleyen Sevilay Ç, " İstanbul'un göbeğinde dağ kanunu uygulayanlar adalete hesap vermeli" dedi.

KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi