Bakırköy mahalle muhtarlarının organize ettiği yemeğe, İlçe Kaymakamı Adem Öztürk, kaymakamlık birim müdürleri, Albay İsmail Kuzgun, Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Aydın, BİAD Onur Kurulu Başkanı ve eski belediye başkanı Naci Ekşi, BİAD Onur ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra eski muhtar Ünal Erol’un ailesi de katıldı.



BİAD Başkanı Salim Yılmaz geçmişteki çalışmalarından ve hem ilçeye hem de mahallesine kazandırdıklarından dolayı 43 yıl muhtarlık yapan Ünal Erol’a, yönetim kurulu adına plaket verdi.
Yılmaz, Bakırköylülerin vefasız olmadığını ve vefa duyguları içinde bir araya gelmekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Uzun yıllar başarıyla yaptığı hizmetlerin karşılığı ‘Duayen Muhtar’ sıfatını hak eden Ünal Erol’un, muhtarlıktan öte mahalleliye abilik yaptığını ifade ederek, Kaymakamlık lojman’nın kazanılmasında en büyük katkıyı Muhtar Ünal Erol’un sağladığını söyleyerek, Bakırköylüler adına teşekkür etti

ELİNİ  BAKIRKÖY’DEN HİÇ ÇEKMEDİ
Toplantıda konuşan İlçe Kaymakamı Adem Öztürk’te, yaklaşık 3 yıl önce göreve geldiği Bakırköy’de, gördüğü yakın ilgiden ve samimiyetten dolayı herkese teşekkür ederek, “İlçemizin birlik ve beraberliği için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Bakanlığın emri doğrultusunda her ay muhtarlarla düzenli toplantılar yapılacağını ifade eden Öztürk, bu vesile ile ilk toplantıyı yapmış olmanında mutluluğunu yaşadığını belirtti. Gördüğü yakın ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren Muhtar Ünal Erol, elini ayağını Bakırköy’den hiç çekmediğini, ömrü boyunca da fikirleriyle destek vermeye devam edeceğini söyleyerek, muhtarlık görevini öncesinde devrettiği, sonrasında seçilerek devam eden damadı M. Aykut İncesaraç’a mahallelinin sevgisini ve saygısını kazandığı, haklarını koruduğu için ayrıca teşekkür etti.
43 yıl muhtarlık görevini layıkıyla yaptığı için kendisine plaket sunan BİAD Yönetim Kuruluna ve mahalle muhtarlarına teşekkür eden Ünal Erol, “Bunlar benim aldığım en kıymetli ödüllerimdendir ve bu plaketleri evimin en mutena köşesinde saklayacak, evlatlarıma onurlu bir miras olarak bırakacağım” dedi.

Selvi Sarıtaç

Editör: Haber Merkezi