Küçükçekmeceli yerel basın mensupları ile sabah kahvaltısında buluşan Engin Ertaç, ‘Yıllardır Küçükçekmecede yaşıyorum. Burası benim evim. İnandığım için buradan aday adayıyım. Son genel seçimlerde partimiz beni 21. Sırada milletvekili adayı gösterdi. Özveri ile gece gündüz çalıştım. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte onun arkasında adalet yürüyüşünde yeraldım. 24 gün boyunca beraber yürüdük. Şimdi de olsa yine yürürüm. Ben asla oturan aday olmayacağım. Yıllardır burada yaşıyorum. Evim, aşım, akrabamız buradadedi.

GÖNÜLLER YAPMAYA GELİYORUM                               

Küçükçekmecede yapılacak çok iş olduğunu söyleyen Ertaç, Küçükçekmeceye ivme kazandıracağız. Spordan sanata birçok alanda faaliyetlerimiz olacak. Projelerimiz hazır. Belediye başkanı olduğumuz zaman bu projeleri teker teker hayata geçireceğiz. Mega projelerimizvar, ama en çok insanların gönüllerinde yer yapmaya geliyorum. Küçükçekmecede şuan da muhalefet ile iktidar partisi arasında toplam dadoksan bin oy farkı var. Bu fark çok büyük. Bu farkı kapatacağına inanan biradayım. İyi bir aday iyi bir kadro çıkarılmalı. Halka ve partiye hizmet edecek adayın çıkması gerekiyor. Çocuklarıma, partililerime, halkımıza ve kendime verdiğim söz çerçevesinde Küçükçekmece ilçemizde CHP İktidargönülleri, saha ekiplerimiz ve yürütme kadromuz ile birlikte mahalle mahalle çalışacağızdedi.

BAŞKA BİR KÜÇÜKÇEKMECE MÜMKÜN

Ertaç sözlerini şöyle sürdürdü: “Benim için önemli olan sadece belediye başkan adayı olmak değil, aynı zaman da seçimi kazanmaktır. Demokrasinin gereği olarak gönlünde bu istek yatan her üyemiz CHPden aday adayı olabilir. Ben ve çalışma arkadaşlarımCHPyi Küçükçekmecede nasıl iktidar yapabiliriz?” sorusunu yanıtlamaya çalışıyoruz. Bu konuda bir anlayış oluşturmaya çalışıyoruz. Adaylık konusunda adı geçen tüm arkadaşlarımızla görüşüyoruz. CHP tarafından yönetilen bir belediye ile Küçükçekmecenin çehresinin değişeceğini düşünüyoruz. İnanıyorumki; yürüttüğümüz bu çalışma, örgütümüzdeki ilke birliği ve ortak amaca yönelme gayreti, yerelde ortaya konulacak projeler ve Küçükçekmece halkının teveccühü ile 2019’da gerçekleşecek yerel seçimlerde Küçükçekmecede belediyeyi kazanacağız. Biz biliyoruz ki CHP ile başka bir Küçükçekmece mümkün.”

ADAY KİM OLURSA OLSUN DESTEKLERİM

Ertaç sözlerini şöyle noktaladı: Biz, bu değişimi gerçekleştireceğimizin iddiasını en güçlü şekilde ortaya koyuyoruz. Çünkü biz bu davaya inandık, baş koyduk. Ancak, en başta da söylediğim gibiKüçük olsun benim olsunanlayışından uzak, “Büyük olsun hepimizin olsunanlayışına yakınız. Bu çerçevede örgütümüzün, partimizin yönetim kademelerinin ve Küçükçekmece halkının beklentilerine cevap verebilecek, CHPyi Küçükçekmecede iktidara taşıyacağına inandığımız, partimizin tercih edeceği partili ve Küçükçekmeceli başka birisi olursa şahsım ve ekibim aday gösterilen kişiye maddi manevi tüm gücümüzle destek veririz.”

CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Engin Ertaç’ın adaylık açıklamasını izlemek için TIKLAYIN

Editör: Haber Merkezi