Esenyurt’ta resmi kurumlar arasında hem kaynaşmayı, hem de dostluğu pekiştirmek, bunun yanında lösemili hastalara dikkat çekmek amacıyla ödülü LÖSEV Vakfı’na bağışlanacak turnuvanın mimarı ise Özel Esencan Hastanesi Müdürü Serkan Bayramoğlu. Daha önce Esenyurt İncirtepespor’da  2 kez Başkanlık görevinde bulunan Bayramoğlu,Özel Esencan Hastanesi’nin sponsorluğunu üstlendiği bir organizasyonla da lösemi hastalarına dikkat çekmek istiyor.

FİNAL MAÇI 30 AĞUSTOS’DA

Lösemi hastalarına  farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenecek olan turnuvanın organizasyon komite başkanlığını ise Zafer Aras’ın üstleneceği kaydedildi. Esenyurt Belediyesi’nin Akçaburgaz Mahallesi’ndeki  spor tesislerinde yapılacak olan organizasyonun 12 ile 16 takım arasındaki bir katılımla gerçekleştirileceği, finalinin ise 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda gerçekleştirileceği bildirildi.

10 BİN TL’LİK ÖDÜL LÖSEV’E BAĞIŞLANACAK

Turnuva sonunda şampiyon olan takımın oyuncularının Özel Esencan Hastanesi’nde ücretsiz olarak check up’tan geçirileceği, turnuva için ortaya konulan 10 Bin Liralık ödülün de organizasyonun anlamına uygun olarak LÖSEV’e bağışlanacağı belirtildi.

Editör: Haber Merkezi